pozdrav Mujo ili Abraham nadam se da vas nism mnogu uvedio ono veceri kad sam vam ono sve opsovo ali me nesto izbacilio iz takta i nadam se da se nise uvredili na to molim oprost za ovo obecavam da necu se ponovit nisma va htio uvrediti i izvanavam se dubko za to i nadam se da mi budete dali drugu sansu zato el mi se sad igra puno grand i zelim da se vradit juzite mi se seve ali me vratite el mi se igra puno opet ponavljama nadam se da vas nisam uvredio i zelim oprost uzimete seve sato sma imo smo mi dajde drugu sancu ili UNBlacklisted lepi podra od mene imate ugodan ostaak dana ili veceri Mujo I Abraham vrejedo jako mi se igra grand rp i igram mi se ima 3mj da nsiam igro molim za oprost uzite mi sve ali mi dajte plikuku ko sto dajde drugim igracima to je od boli servera sto sam igro na nima jako dugo igram vite i sami po id da sma stari igrac i zelim se vratim svojim prilatelijama na grand oprostite sto sma onaj dan sto sma vas verdo nisma va shijo uvredit ali nadam se da nisma jako sma puno smati potrosijo u grand zelim se vratit na naj boli gta 5 rp sever na svetu mujo ili Abraham zanate da sam bio dio admin tima na server i jako sam dorar covek pomago sma igracicima nadam se da ce mi dati sancu kao i ostali sto daje ugodan ostata dana ili veceri Lepi pozdrav od mene