Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Filip Brown

Player
Player
Joined
Jul 15, 2021
Messages
27
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-8h, u zavisnosti od obaveza kojih imam IRL.
5. Vaš Discord: thefinded
6. Vaše ingame ime: Filip Brown
7. Vaš ID: 148

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Prvenstveno, glavni razlog je taj zato sto hocu da gradjani imaju zasigurnu bezbednost u gradu, da kriminala bude u sto manjem pogledu.
Takodje mislim da bi ja kao vodja LSPD-a uspeo jer umem da vodim dobar tim ljudi, da svi bodu slozni i da ne bude svadje ili bilo kakvog nesporazuma u organizaciji i da akcije teku kako treba.
Ja kao osoba sam stalozen i spreman za svakakve izazove koji me iscekuju tokom vodjstva LSPD-a i zato takodje mislim da sam sposoban da vodim LSPD organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Kao prvo ne bih dozvolio bilo kakvo omalovazavanje ili bilo koj nacin ponizavanja ili svadje jer ne volim toxicnost i potrudicu se da je u LSPD-u ne bude imalo.
Potrudio bi se da ranking system bude fer i da svako ko je na toj poziciji je stvarno i zasluzuje, ja i moji zamenici bi primali u organizaciji ljude koji su sposobni i zdravi u glavi da izvrsavaju kako treba svoje duznosti. Trudio bih se da nagradim svoje kolege kada to zasluze posle dobre akcije sa bonusima. Drzao bih sastanke kad zatreba nesto da se pojasni, ako bude nekih promena ili suspendova u krajnjim slucajevima..
Uveli bi smo stroziji kriterijum za ulazak, uveli bi smo inspekcije radi aktivnosti da vidimo ko je koliko aktivan pa bi time i videli koga treba nagraditi a koga upozoriti/izbaciti zbog neaktivnosti jer zelim da organizacija radi punom parom bez gresaka.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom