Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Damjan Abruzzi

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Damjan

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima oko 4-6h, a vikendom i praznicima oko 7-10h

5. Vaš Diskord: damy_080

6. Vaše Ingame ime: Damjan_Stojanovskii

7. Vaš ID: 39519

Dodatne Informacije

1. Lider za:
Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram kako bih doprinio poboljšanju RolePlay-a ove organizacije

-kao lider LSPD-a učinio bih od navedene organizacije mjesto gdje bi svaki igrač mogao nešto novo naučiti nevezano uz njihovo iskustva

-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram da sam smiren, uporan, marljiv i druželjubiv te da bi mi se svaki član mogao obratiti ukoliko mu je potrebna bilo kakva pomoć

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-poticao bih korištenje /me i /do komandi

-kolegijalnost i poštovanje bi bili na najvišem nivou te bih se potrudio da svi članovi imaju dobre odnose

-regrutacije bi se održavale svakoga dana, ali uz temeljitu provjeru znanja svakog kandidata te temeljnu obuku

-poticao bih traženje kanabisa

-češće bih organizirao radarsku kontrolu

-organizirao bih puno događaja za igrače

-poboljšao bih odnose sa drugim državnim organizacijama te bih pokušao da češće surađujemo na suzbijanju kriminala

Uz poštovanje,

Damjan Stojanovski

Status
Not open for further replies.
Top Bottom