Informacije
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima oko 4-6h, a vikendom i praznicima oko 7-10h
5. Vaš Diskord: damy_080
6. Vaše Ingame ime: Damjan_Stojanovskii
7. Vaš ID: 39519
Dodatne Informacije
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram kako bih doprinio poboljšanju RolePlay-a ove organizacije
-kao lider LSPD-a učinio bih od navedene organizacije mjesto gdje bi svaki igrač mogao nešto novo naučiti nevezano uz njihovo iskustva
-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram da sam smiren, uporan, marljiv i druželjubiv te da bi mi se svaki član mogao obratiti ukoliko mu je potrebna bilo kakva pomoć
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-poticao bih korištenje /me i /do komandi
-kolegijalnost i poštovanje bi bili na najvišem nivou te bih se potrudio da svi članovi imaju dobre odnose
-regrutacije bi se održavale svakoga dana, ali uz temeljitu provjeru znanja svakog kandidata te temeljnu obuku
-poticao bih traženje kanabisa
-češće bih organizirao radarsku kontrolu
-organizirao bih puno događaja za igrače
-poboljšao bih odnose sa drugim državnim organizacijama te bih pokušao da češće surađujemo na suzbijanju kriminala
Uz poštovanje,
Damjan Stojanovski
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima oko 4-6h, a vikendom i praznicima oko 7-10h
5. Vaš Diskord: damy_080
6. Vaše Ingame ime: Damjan_Stojanovskii
7. Vaš ID: 39519
Dodatne Informacije
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram kako bih doprinio poboljšanju RolePlay-a ove organizacije
-kao lider LSPD-a učinio bih od navedene organizacije mjesto gdje bi svaki igrač mogao nešto novo naučiti nevezano uz njihovo iskustva
-želim biti lider LSPD-a zato jer smatram da sam smiren, uporan, marljiv i druželjubiv te da bi mi se svaki član mogao obratiti ukoliko mu je potrebna bilo kakva pomoć
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-poticao bih korištenje /me i /do komandi
-kolegijalnost i poštovanje bi bili na najvišem nivou te bih se potrudio da svi članovi imaju dobre odnose
-regrutacije bi se održavale svakoga dana, ali uz temeljitu provjeru znanja svakog kandidata te temeljnu obuku
-poticao bih traženje kanabisa
-češće bih organizirao radarsku kontrolu
-organizirao bih puno događaja za igrače
-poboljšao bih odnose sa drugim državnim organizacijama te bih pokušao da češće surađujemo na suzbijanju kriminala
Uz poštovanje,
Damjan Stojanovski