Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za korsitenje neovlascenog softwarea | RageMP

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9980
Players nickname
Fran Ballboa
Administrators nickname
RageMP
Date
Jan 11, 2024
Time
11:20
Proofs
https://imgur.com/jTWnSGf

Fran Balboa

GOAT
Player
Pozdrav Mujo ili Abrahame tko god vec pregledava ovu zalbu. Proslo je vec dugo vremena odkad sam banovan za koristenje neovlascenog softwarea. Zelim samo reci da u trenutku kad sam ja dobio ban nisam imao nista na PCu osim GTA i nekih tatinih dokumenata posto sam tada djelio PC s tatom jer je njegov bio pokvaren, a trebalo mu je za posao. Ovo pisem da bi vas zamolio za zadnju sansu da se vratim na ovaj projekt i opet igram sa svojim prijateljima koje sam stekao u ove 2 godine koliko sam igrao na serveru. Na serveru sam gotovo od samog pocetka i nikad nisam radio probleme niti sam imao puno kazni, dapace bio sam leader cak 4 puta i stavrno sam se zabavljao s ljudima igrajuci na serveru. Ne zelim reci da nisam radio greske, naravno da jesam i ja to priznajem, ali isto tako vas zelim zamoliti da mi date drugu sansu da se vratim na server. Pristajem na money wipe i da se izbrise sve s naloga samo da opet igram s ljudima koje sam upoznao u protekle 2 godine.
Hvala unaprijed kakvu god odluku vi donijeli ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom