Informacije
1. Vaše ime IRL: Bogdan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona : GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-7 sati (I vikedndom i radnim danma)
5. Vaš Discord: pujach
6. Vaše ingame ime: Bogdan Pluxury
7. Vaš ID: 37893
Dodatne informacije
1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zato sto je ovo jednda od state organizacija koja je tu da pomogne savakome a ne samo odredjenima.
-Zsto sto imam dosta iskustva kao radnik EMS najveci cin koji sam bio I 04.
-Zato sto smatram da imam dovoljno iskustva da vodim ovu organizciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Zelim da poboljsam stopu aktivnosti organizacije, kao sto je: vise lab akcija,vise prevozenja lekova,brze intervencije.
-Svakih nedelju dana bi vrsilu proveru stanja lekova u skladistu drugih organizacija.
-Svakih nedelju dana bi takodje proveravao zdravstveno stanje svih kolega iz drugih organizacija.
-Na intervencij udaljne vise od 4km islo bi se helikopterima i imao bih tim za takve slucajeve.
Hvala na citanju i srecno svim kandidatima!
1. Vaše ime IRL: Bogdan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona : GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-7 sati (I vikedndom i radnim danma)
5. Vaš Discord: pujach
6. Vaše ingame ime: Bogdan Pluxury
7. Vaš ID: 37893
Dodatne informacije
1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zato sto je ovo jednda od state organizacija koja je tu da pomogne savakome a ne samo odredjenima.
-Zsto sto imam dosta iskustva kao radnik EMS najveci cin koji sam bio I 04.
-Zato sto smatram da imam dovoljno iskustva da vodim ovu organizciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Zelim da poboljsam stopu aktivnosti organizacije, kao sto je: vise lab akcija,vise prevozenja lekova,brze intervencije.
-Svakih nedelju dana bi vrsilu proveru stanja lekova u skladistu drugih organizacija.
-Svakih nedelju dana bi takodje proveravao zdravstveno stanje svih kolega iz drugih organizacija.
-Na intervencij udaljne vise od 4km islo bi se helikopterima i imao bih tim za takve slucajeve.
Hvala na citanju i srecno svim kandidatima!