Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42606
Players nickname
Zenta_Auslander
Suspect ID
46359
Date of violation
Jan 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=okQIWrIqTC4

Zenta_Shadow

Player
Player
Postovana administacijo.
Igrac pod imenom Bake North ID 46359 je pre 5 do 6 meseci dobio Black Listu sa Gran RolePlay servera.
Nakon toga posto mu je banovan social club, kupio je novi gta sa novim social clubom i napravio jos dodatna 2 naloga.
Ako pogledate logove za taj ID primeticete da je sa te IP adrese napravljeno jos akaunta nakon BlackListe ( preko 4 akaunta ukupno napravljeno od strane jednog igraca).
Zamolio bih administraciju da pregledaju logove i da najstrozije kazni ovog igraca po pravilima servera.

Imam i sliku kao dokaz o njegovom starom akauntu koji je banovan za isto ovo :

Napomena: U slucaju da administracija ne kazini ili ne proveri ovog momka po pravilima servera spreman sam da idem mnogo daleko zbog ove zalbe.

ZAMOLIO BIH DA SE SVAKI OFF- TOPIC KAZNI.

-Zenta Auslander-

Last edited:

Bake_King

Player
Player
Postovana administacijo.
Igrac pod imenom Bake North ID 46359 je pre 5 do 6 meseci dobio Black Listu sa Gran RolePlay servera.
Nakon toga posto mu je banovan social club, kupio je novi gta sa novim social clubom i napravio jos dodatna 2 naloga.
Ako pogledate logove za taj ID primeticete da je sa te IP adrese napravljeno jos akaunta nakon BlackListe ( preko 4 akaunta ukupno napravljeno od strane jednog igraca).
Zamolio bih administraciju da pregledaju logove i da najstrozije kazni ovog igraca po pravilima servera.

-Zenta Auslander-
Boze dragi

Last edited:

Bake_King

Player
Player
Postovana administacijo.

Napomena: U slucaju da administracija ne kazini ili ne proveri ovog momka po pravilima servera spreman sam da idem mnogo daleko zbog ove zalbe.

-Zenta Auslander-
Eh ovako da se i ja ukljucim u ovu zalbu. G.P 1.4 nikad nisam prekršio. Već su me kacili za g.p 1.4 i zalba je odbijena od senior admina.
tako da ne znam o cemu pricas, g.p 1.4 nije prekrseno. evo dokaz

Bake_King

Player
Player
Postovana administacijo.

-Zenta Auslander-
Eh ovako. Posto vidim da doticni drugar od lika koji je banovan za G.P 1.6 jer je kupio car sharing za rl pare nije zadovoljan svojim imanjem pa je ljubomoran. Okacen sam za g.p 1.4, i senior admin je odgovorio da pravilo nije prekrseno. Kao drugo, slike nisu u full screenu, sto je vjerojatno edit. Molim da se forum nalog kazni za spam jer im ocigledno smetam pa zele da me sklone sa ovog servera.
Zalba za g.p 1.4 koja je odbijena:

Takođe dotični Zenta Auslender nikad nije imao pare da ih nije posudio, kao i u ovom slučaju, sto se i vidi na povu koji sam okacio, samo je kao "stariji" od 48h.
Koliko ja znam slike za bonus kancelarije mogu da se salju i za druga, stavi se njegovo ime i id i posaljes za druga. Pravite se pametni a ni pravila ne znate 🙃
Slika za bonus koliko ja znam edit je, bl sam na cobyevom disc odavno, o cemu pricate vas dvojica? Cak se i ne zovem tako na discordu

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom