Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stameni995

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u stvarnom životu: Saša
  2. Vaše godine: 28
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Prosečno vreme provedeno online dnevno: 4-6 sati
  5. Vaš Discord: Stamenkovic95
  6. Vaše in-game ime: Junior Zajcev
  7. Vaš ID: 19927
Dodatne informacije

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)
  2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
    • Dugo sam na serveru, poznajem pravila. Želim isprobati ulogu lidera.
    • Osoba sam koja je konstantno u državnim organizacijama. Bio sam u svim organizacijama, prošao sve što se njih tiče. Najviše vremena proveo sam u LSPD-u gde sam konstantno imao važnu ulogu u samom vođenju organizacije. Uvek sam vodio najmanje jednu jedinicu koja je uvijek besprekorno funkcionisala, bez grešaka.
    • Proveo sam jako puno vremena u LSPD-u. Video sam mnogo dobrih, ali i loših stvari. Sve dobro što sam video bih iskoristio i implementirao u organizaciju, a loše stvari bih ispravio i trudio se da se ne dešavaju.
  3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
    • Moj cilj je da organizacija koju vodim ostane upamćena svima kao organizacija koja se izdvajala od svih ostalih po aktivnosti, nivou i kvalitetu RP-a, kao i po disciplini unutar organizacije.
    • Pre svega, imam već spremnu kompletnu ekipu, sastavljenu od grupe ljudi koji su na ovom projektu već duže vreme i poznaju pravila servera i organizacije. Svi oni su proveli dosta vremena u LSPD-u i znaju kako organizacija funkcioniše na svim nivoima. To su ljudi u koje imam maksimalno poverenje i za koje znam da ne mogu da naprave greške koje će naškoditi organizaciji.
    • Organizacija bi bila podeljena na jedinice. Svaka jedinica je unapred isplanirana, a njen vođa bio bi član vrhovne komande koji ima iskustva u vođenju jedinica u LSPD-u. Ulazak u jedinice bio bi moguć samo uz ispunjavanje kriterijuma koji su poznati. Svaki član bi prošao usmeno ispitivanje, a onda bi i praktično pokazao svo to znanje. Tek onda, ukoliko zadovoljava kriterijume, bi ušao u jedinicu.
    • Jedinice bi imale različite zadatke u skladu s potrebama organizacije. U skladu s činom, svaki član će imati zadatke koje smatramo da može da izvrši.
    • Činovi bi se dobijali po zaslugama. Svaki trud i zalaganje za organizaciju bilo bi nagrađeno novčano i u vidu čina.
    • Disciplina je ključna. Bili bismo jako rigorozni što se nje tiče, i svako bi morao da se pridržava kodeksa ponašanja.
    • Činovi su već napravljeni, ali će biti poznati ako i kada preuzmem organizaciju.
Hvala na čitanju,

Srdačan pozdrav, Junior Zajcev

Status
Not open for further replies.
Top Bottom