Informacije
Srdačan pozdrav, Junior Zajcev
- Vaše ime u stvarnom životu: Saša
- Vaše godine: 28
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosečno vreme provedeno online dnevno: 4-6 sati
- Vaš Discord: Stamenkovic95
- Vaše in-game ime: Junior Zajcev
- Vaš ID: 19927
- Lider za LSPD (Los Santos Police Department)
- Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
- Dugo sam na serveru, poznajem pravila. Želim isprobati ulogu lidera.
- Osoba sam koja je konstantno u državnim organizacijama. Bio sam u svim organizacijama, prošao sve što se njih tiče. Najviše vremena proveo sam u LSPD-u gde sam konstantno imao važnu ulogu u samom vođenju organizacije. Uvek sam vodio najmanje jednu jedinicu koja je uvijek besprekorno funkcionisala, bez grešaka.
- Proveo sam jako puno vremena u LSPD-u. Video sam mnogo dobrih, ali i loših stvari. Sve dobro što sam video bih iskoristio i implementirao u organizaciju, a loše stvari bih ispravio i trudio se da se ne dešavaju.
- Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Moj cilj je da organizacija koju vodim ostane upamćena svima kao organizacija koja se izdvajala od svih ostalih po aktivnosti, nivou i kvalitetu RP-a, kao i po disciplini unutar organizacije.
- Pre svega, imam već spremnu kompletnu ekipu, sastavljenu od grupe ljudi koji su na ovom projektu već duže vreme i poznaju pravila servera i organizacije. Svi oni su proveli dosta vremena u LSPD-u i znaju kako organizacija funkcioniše na svim nivoima. To su ljudi u koje imam maksimalno poverenje i za koje znam da ne mogu da naprave greške koje će naškoditi organizaciji.
- Organizacija bi bila podeljena na jedinice. Svaka jedinica je unapred isplanirana, a njen vođa bio bi član vrhovne komande koji ima iskustva u vođenju jedinica u LSPD-u. Ulazak u jedinice bio bi moguć samo uz ispunjavanje kriterijuma koji su poznati. Svaki član bi prošao usmeno ispitivanje, a onda bi i praktično pokazao svo to znanje. Tek onda, ukoliko zadovoljava kriterijume, bi ušao u jedinicu.
- Jedinice bi imale različite zadatke u skladu s potrebama organizacije. U skladu s činom, svaki član će imati zadatke koje smatramo da može da izvrši.
- Činovi bi se dobijali po zaslugama. Svaki trud i zalaganje za organizaciju bilo bi nagrađeno novčano i u vidu čina.
- Disciplina je ključna. Bili bismo jako rigorozni što se nje tiče, i svako bi morao da se pridržava kodeksa ponašanja.
- Činovi su već napravljeni, ali će biti poznati ako i kada preuzmem organizaciju.
Srdačan pozdrav, Junior Zajcev