- Vaše ime IRL:Faris
- Vaše godine:15
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu:8/10H
- Vaš Discord:federikoo
- Vaše ingame ime:Faris Federiko
- Vaš ID:25467
- Lider za..... EMS
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)- Zelim biti lider ove organizacije jer smatram sebe kao sposobnog lidera zbog mojeg iskustva i spremnosti.Iskustvo sam stekao iz proslih mandata u organizaciji EMS
- Imam sposobnu ekipu koja je spremna da pripomogne u vodjenju organizacije i odrzavanju iste organizacije
- Ucio sam na greskama drugih i siguran sam da se te greske nikada nece pojaviti kod mene u organizaciji.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Odrazavnje dnevnih regrutacija:Mislim da je kljuc uspeha imati ljude koje znaju obavljati svoj posao u sluzbi.Samim tim bice uvedene dnevne regrutacije i aplikacije preko oficialnog Grand RP discord servera.
- Novi sistem ispitivanja: Mislim da je obican sistem ispitivanja sasvim u redu,ali moze da se poboljsa.Samim tim uvodim ispitivanje preko EMS discord servera.To je zbog ljudi koji pokusavaju da ''varaju'' na ispitivanju gde oni citaju pravila.S obzirom da je procedura ispitivanja na discordu takvih stvari kao varanje nece postojati u EMS-u!
- Provera zaposlenih: Odrzavao bih nedeljnju proveru proveru zdravlja zaposlenih.Kako u svojoj organizaciji tako i u drugim drzavnim sluzbama.
- Lab Akcije: Vrsio bih se prevoz lekova svakodnevno.Proveravalo bi se stanje lekova u EMS-u i u drugim drzavnim organizacijama svakodnevno.
- Vazduhoplovstvo: Uveo bih jedinicu Vazduhoplovstvo koju bi vodio komandir te jedinice.Ta jedinica bih bila korisna u slucaju odredjenih akcija kao sto suodmornica,talacke situacije,nosac aviona.Isto bi se koristila jedinica ako je dosao neki hitan poziv koji je dalji 4km daleko od bolnice.
- Interventa Jedinica:Interventa (Hitna jedinica) je jedinica cija je specijalnost hitni pozivi koji dolaze sirom grada.Sto se tice intervencija van grada tu dolazi u korist Vazduhoplovna jedinica.
- Struktura cinovarimetio sam da su prosli direktori EMS-a imali malo drugaciju strukturu cinova od one koje bi bila najbolja da se ima.I zbog toga bi uveo novu strukturu cinova koju EMS nikada nije video
- Struktura cinova:
30: 01 I EMS Director
29: 02 I EMS Deputy Director
28: 03 I EMS Assistant of Director
27: 04 I Supervisor 26:
26: 05 I Lab Team leader
25: 06 I Head of civil Department
24: 07 I Head of Ambulance
23. 08 I Medical Instructor
22. 09 I Medical Inspektor
21: Komandant Vazduhoplovsta
20:Zamenik Komandira Vazduhoplovsta
19: Psihijatar
18siholog
17:Laboratorijski tehnicar
16:Senior Ambulance Team
15:Ambulance Team
14:Medicinski Tehnicar
13oktor
12oktor Opste Prakse
11oktor na Obuci
10:Senior Vazduhoplovstvo
9:Vazduhoplovstvo
8:Senior Pripravnik
7ripravnik
6:Tehnicar
5:Medicinska Sestra
4ripravnik na obuci
3:Cistacica
2:SUSPENDED 24H
1:SUSPEND 48H
10-1 Poziv na liniju u garazi
bolnice 10-2 Negativno
10-3 Prekini sa emitovanjem
10-4 Potvrdno
10-5 Ponovite poslednji prenos
10-6 Zanemarite poslednji prenos
10-7 odlazak na pauzu
10-8 Dolazak sa pauze
10-10 pucnjava u toku
10-20 Trenutna lokacija
10-99 Situacija zavrsena
Status 1 Dolazak na duznost (pocetak sa radom)
Status 2 odjavljivanje sa smene CODE A pukla igrica CODE B uraditi misic f8 u CODE C sitacija sa Administracijom
- Lab Akcije: Vrsio bih se prevoz lekova svakodnevno.Proveravalo bi se stanje lekova u EMS-u i u drugim drzavnim organizacijama svakodnevno.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.