molim administraciju da dobro proveri ovog poznatog lopova i prevaranta ovog projekta jer kao sto se zna momak laze administraciju i krsvi mnoga pravila
nema twinki acc jer mu je perma banovan tako da mislim da doticni ima 3 acc ili ti trinki acc
da se proveri IP adresa sa koje igra jer msm da je sva ova pravila prekrsio tako da doticnom nije mesto ovde
takodje da se proveri svaki log kako je momak prebacio stvari na svoj acc gde ima vise od 50 miliona i koje stavari je prebacivao.
ovo je jos jedan pokusaj laganja administracije i krsenja mnostva pravila ...
takodje ceo grad zna da su on i njegovi kompanjoni poznati kao panel balkan gde su poznati lopov
Rejected - Unban Appeal I Za Mujo Simba
Prihvatam money wipe,mislim da imam oko 145miliona nedavno sam dobio trajnu zabranu na RS serveru. Dobio sam zabranu zbog laganja administracije, administrator koji mi je dao zabranu se zove Mujo Simba Administrator administracije RS. Na ovaj način želim da dobijem unban na RS serveru. Igram...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal Administration Lying I For Mazhor
Hey Mazhor I recently got a permanent ban on the RS server. I got a ban for administration lying, the administrator who gave me the ban is called Mujo Simba Curator of the RS administration. In this way, I would like to get an unban on the RS server. I have been playing for a long time on the RS...
gta5grand.com
Unban Appeal Administration Lying I For Mazhor Pluxury
Hey Mazhor I recently got a permanent ban on the RS server. I got a ban for administration lying, the administrator who gave me the ban is called Mujo Simba Curator of the RS administration. In this way, I would like to get an unban on the RS server. I have been playing for a long time on the RS...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal I Za Mujo Simba
Prihvatam money wipe,mislim da imam oko 145miliona nedavno sam dobio trajnu zabranu na RS serveru. Dobio sam zabranu zbog laganja administracije, administrator koji mi je dao zabranu se zove Mujo Simba Administrator administracije RS. Na ovaj način želim da dobijem unban na RS serveru. Igram...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal Administration Lying I For Mazhor
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal I Laganje Administracije I Za Mujo Simba
nedavno sam dobio trajnu zabranu na RS serveru. Dobio sam zabranu zbog laganja administracije, administrator koji mi je dao zabranu se zove Mujo Simba Administrator administracije RS. Na ovaj način želim da dobijem unban na RS serveru. Igram već duže vreme na RS serveru. Moj ID je 22361...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal I For Mazhor
gta5grand.com
Rejected - For Mazhor
gta5grand.com
nema twinki acc jer mu je perma banovan tako da mislim da doticni ima 3 acc ili ti trinki acc
da se proveri IP adresa sa koje igra jer msm da je sva ova pravila prekrsio tako da doticnom nije mesto ovde
takodje da se proveri svaki log kako je momak prebacio stvari na svoj acc gde ima vise od 50 miliona i koje stavari je prebacivao.
ovo je jos jedan pokusaj laganja administracije i krsenja mnostva pravila ...
takodje ceo grad zna da su on i njegovi kompanjoni poznati kao panel balkan gde su poznati lopov
Last edited: