Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Muci

Muci, najbolji u struci
Leader of unofficial org
1. Vaše ime IRL
Muci

2. Vaše godine
25

3. Vremenska zona
GMT +1

4. Prosjek online po danu
5-10h

5. Vaš Discord
muci

6. Vaše ingame ime
Muci Albertaa
7. Vaš ID
15919

Dodatne informacije

1. Lider za EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Na ovom serveru sam 2 godine i skupio sam mnogo iskustva.
  • U EMS sam več dugo i upoznao sam se sa sistemom rada i mislim da je tu dosta prostora za napredak.
  • Imam želju da budem Direktor EMS i da prenesem iskustva i ideje na kadar u bolnici a prije svega na sve nas koji igramo na ovom serveru.
  • Poboljšao bih aktivnost, odnose i komunikaciju članova EMS, uveo nove ideje i izgradio bolje odnose sa drugim organizacijama na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Prednost bih davao ozbiljnim igračima koji ulaze u EMS iz ljubavi prema poslu, a ne radi isključivo zarade. Važno je očuvati roleplay kvalitetu, a iskustvo pokazuje da problemi često proizlaze iz članova koji se pridruže samo iz financijskih razloga.

2. Cilj bi bio poboljšati odnose unutar EMS-a i s drugim organizacijama, potičući više roleplay akcija uz posebne stimulacije za članove.

3. Intenzivirala bih komunikaciju među članovima i s drugim organizacijama, stvarajući atmosferu podrške i zajedništva.

4. Profesionalni odnos između kolega u EMS-u bio bi prioritet, eliminirajući nesuglasice i potičući suradnju, neovisno o radnom mjestu.

5. Unio bih rotaciju radnih mjesta, slično stvarnom životu, kako bi svi članovi iskusili različite aspekte rada u bolnici.

6. Uvela bih minimalnu aktivnost od 2 sata dnevno za sve članove u gradu, spriječavajući neaktivnost i potičući angažman.

7. Bahatost, neprofesionalnost i nepoštovanje pravila u EMS-u bi se sankcionirali, čime bi se održala kvaliteta rada i odnosa.

8. Uveo bih financijske nagrade za izvrsnost u roleplayu, potičući članove na aktivnost i kreativnost.

9. Eliminirao bih nepotizam i postavljanje na visoke položaje bez prolaska kroz hijerarhiju, potičući pravedno napredovanje.

10. Raznoliki novčani bonusi bili bi dodijeljeni prema kategorijama aktivnosti, odnosa s kolegama, rada u noćnoj smjeni i posebno Lab Team-u za njihov ključan doprinos.

Max Salvatore

Veteran
Leader of unofficial org
Prihvaćeno , intervju će se održati 15.1.2024. godine (ponedjeljak) u 20:00, budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom