Dobar dan postovani Mujo molim vas za pomoc ja sam Reichl Reich ID:48964 27.11.2023 jednom prilikom je Cone Walker ID:20264 s kojim sam u krvnom srodstvu (muz moje sestre bliznakinje) usao preko mog kompa na njegov akaunt da pokupi bastu ne znajuci da ne sme kad je bio kod nas u gostima.Niko od nas nije znao da to ne smemo da uradimo a da ne prijavimo vama sve dok nisam dobila ban gde je i Cone Walker takodje dobio ban ali ste njega odbanovali .Tek posle toga smo saznali za to pravilo da ne smemo ali je bilo kasno,nazalost ja sam ostala banovana iako me je cone pomenuo u njegovoj zalbi.Nisam znala da moram i ja odvojeno da napisem zalbu,iz tog razloga tek sada pisem.Ja i moj muz Boza Han ID:48842 imamo jedan racunar , nemamo dva social cluba zamolila bih vas da nas pustite da igramo na jedan. Ja i Boza Han ID:48842 imamo odvojene acc na ovom serveru cemu je svedok i postovani Gerrito koji je u vise navrata imao priliku i mene da cuje i sretne u RPu i uveri se da je tako . Cone Walker ID;20264 ima svoj racunar i ne znajuci napravio je gresku a i mi smo jer nismo znali da to ne sme.Molim vas da me odbanujete,dani prolaze svi igraju a ja sedim i gledam i zao mi je sto nemogu opet.Molim vas postovani Mujo da nam ovaj put oprostite na neznanju i pruzite i meni jos jednu priliku da nastavim da igram u RPu.Hvala vam unapred kako god da odlucite.
Pozdrav i srecni vam praznici.
Reich Reich ID:48964
Pozdrav i srecni vam praznici.
Reich Reich ID:48964