Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28158
Players nickname
James_Scott
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://postimg.cc/jnHcpCcL

James_Scott

Player
Player
Poštovani administratori!

Prije svega želim napomenuti da ovo nije žalba.

Ovdje je došlo do neke greške. Naime, nikad nisam davao svoje korisničke podatke nekome ili je netko drugi igrao na mom acc-u!

GTA V nisam igrao sigurno više od godinu dana, niti ulazio na ovaj račun. Danas mi došla želja za igrom kad ono ban. Molim ovo provjeriti. No došlo je do neke velike greške i zabune!

Hvala na razumijevanju i nadam se brzom odgovoru!

S poštovanjem!

James_Scott

Player
Player
Čitam trenutno druge koji su dobili ban za G.P. 1.1.

Ja sam, kada sam počeo igrati na Grandu igrao i registrirao acc preko bratovog Rockstar Games-a te je vjerojatno zbog toga. Tada smo živjeli zajedno i nije bilo potrebe da obojica kupujemo GTA no više ne živimo zajedno, a ja imam svoj rockstar games! Nismo znali da to nije dozvoljeno - ako je to razlog mog bana.

Također, puno sam selio i vjerojatno se zbog toga mijenjala IP adresa ako to ima kakve veze. Evo, ne znam stvarno u čemu je problem no iskreno se nadam unbanu.

James_Scott

Player
Player
Iskreno želim ponovno započeti "život" na grandu (koji sam imao i prije jer imam dosta sati provedeno na njemu) no sada imam svoju kuću, stalan posao (u RL) i stvarno mi je žao što sam dobio ban zbog ne upućenosti i ne znanja za pravilo da nije dozvoljeno dijeliti Social Club. Nadam se pozitivnom odgovoru što je prije moguće. Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom