Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Haubi
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 13, 2024
Time of violation
23:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0NRMb93rTI8

Valentino Black

Player
Player
Ima ih mnogozato nisam pisao ID stvarno vise nemam zivaca da se igram sa ovakvim ljudima da me vredjaju napusavaju da mi govore svasta da skacu kolima i gaze da mi pokazuju srednji prst u Zelenu da se gube i glume neko ludilo molim vas gde je ovde RP? Ljudi gaze jendi druge udaraju kolima lete autom kao da su avion da te provociraju u zelenu zonu da glume najjaceg coveka samone znam na sta lici ovo Zelim da visa sila kazni ove ljude vidi se sve na snimku sta rade i kako se ponasaju prem aostalim ljudima..... ja sam se stvarno osetio uvredjeno da mi neko govori da sam ruzan da mi pokazuje srednji prst da me vredja pred ostalima a ja d ane mogu nista d amu uradim jer cekam coveka da prodam kola Molim Abrahame da resiis ovo licno zelim da ti vidis ovu objavu POZDRAV Srecna Svima Nova

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Desava se da vise igraca razlicitih zakace auto ili igraca sto mi je sasvim normalno obzirom da ekipica ta na sred puta stoji , da ne stoje na ulici i da parkiraju auta na mjesto predvidjeno za parkiranje ne bi se desio ni taj jedan CR ili VDM , na ulici sam vidio onog Chirona da je preletio sve al ne vidi se ID daleko si pa ne mogu da kaznim za PG jer ne znam koga , takodje pred sami kraj neko je raznio ono zuto auto ali ja ne vidim ko , mnogo brzo se desi i ti si se okrenuo za onim tamo jer si mislio da je on i ne vidim ID iza koji je , mogu samo da nagadjam sto ne smijem da radim , takodje na samom kraju " animacija pokazivanje srednjeg prsta " davno je razjasnjeno da to nije Sex animacija od strane Chiefa samim time nije zabranjeno raditi je u GZ

GP 3.1 Nije prekrsen , jedino sto govore je ovo " Ruzan lik " sto je IC provokacija nema veze sa OOC

Nadam se da sam sve pohvatao kako treba ako smatrate da nisam slobodno okacite zalbu na moju odluku , hvala na razumjevanju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom