Samo neka ova citercina posalje pov.
Slika gdje koristi cit
Slika gdje koristi cit
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bravo ti si tajPozdrav, ID 52862 ovde. Ja bih prvo rekao, da nemam čit. Ne znam kako me niste ubili, možda ste me promašili previše puta, jebiga! Ja se ispričavam za sve probleme koje sam vam nanio, i htio bih vam poručiti jedan program, koji je besplatan. Zove se Aim Labs i tamo možete da vježbate svoje ciljanje POV bih kasnije isporučio ovdje zato što mi se sada neda.
...Ta slika koju si postavio, to je fotošopirano. Ja ne vidim dokaz da netko nije samo otišao u PhotoShop i dodao taj krug.
au burazer prica o aimlabsu a ovamo navrnuo godmodePozdrav, ID 52862 ovde. Ja bih prvo rekao, da nemam čit. Ne znam kako me niste ubili, možda ste me promašili previše puta, jebiga! Ja se ispričavam za sve probleme koje sam vam nanio, i htio bih vam poručiti jedan program, koji je besplatan. Zove se Aim Labs i tamo možete da vježbate svoje ciljanje POV bih kasnije isporučio ovdje zato što mi se sada neda.
mmR.I.P Vendetta
...Pozdrav, ID 52862 ovde. Ja bih prvo rekao, da nemam čit. Ne znam kako me niste ubili, možda ste me promašili previše puta, jebiga! Ja se ispričavam za sve probleme koje sam vam nanio, i htio bih vam poručiti jedan program, koji je besplatan. Zove se Aim Labs i tamo možete da vježbate svoje ciljanje POV bih kasnije isporučio ovdje zato što mi se sada neda.
Ako mislis na mene posto sam ja Ognjen brate nez ni ko si i sto bi ti slao sliku u DM ako sam posle cimao ljude sa ovih discorda da mi nadju ko je radioDa sigurno,licno Ognjen poslo sliku mi u dm,HAHAHHAHAH,glup si
I ako mislis na mene odma da se zna par minuta posle toga sam im sherao screen i videli su sve da nisam ja em nemam te discorde niti istaDa sigurno,licno Ognjen poslo sliku mi u dm,HAHAHHAHAH,glup si
Promašili previše puta???bata te je pogodio 5puta sotkom majmunePozdrav, ID 52862 ovde. Ja bih prvo rekao, da nemam čit. Ne znam kako me niste ubili, možda ste me promašili previše puta, jebiga! Ja se ispričavam za sve probleme koje sam vam nanio, i htio bih vam poručiti jedan program, koji je besplatan. Zove se Aim Labs i tamo možete da vježbate svoje ciljanje POV bih kasnije isporučio ovdje zato što mi se sada neda.
HAHAHAAHAAAHAHAAHA IMAMO SVI POV KAKO NISI UMIRO I NEMAS POV SIGURNOPozdrav, ID 52862 ovde. Ja bih prvo rekao, da nemam čit. Ne znam kako me niste ubili, možda ste me promašili previše puta, jebiga! Ja se ispričavam za sve probleme koje sam vam nanio, i htio bih vam poručiti jedan program, koji je besplatan. Zove se Aim Labs i tamo možete da vježbate svoje ciljanje POV bih kasnije isporučio ovdje zato što mi se sada neda.