Na slikama se vidi da sve vreme radi MG u CC!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa i jesi NPC Ilija iskreno hahahha kačiš lika ako ti je nesto rek’o u club četu to ti je najbitnijeEvo je prava slika ali ima i ova gora!
On je npc ali prezime naudi nadmasava mikhailov dete glupo zamisli pezivas se naudi naudicu ti svaki put kad te vidim konju glupi jebem te u cmar taj rasireni jer su te toliko puta jebali konju jedanPa i jesi NPC Ilija iskreno hahahha kačiš lika ako ti je nesto rek’o u club četu to ti je najbitnije
Hahahaha izvini Diegore kolko ja vidim bas sam ti sinoc raširio cmarni kolutic pa ne znas Sta pišešOn je npc ali prezime naudi nadmasava mikhailov dete glupo zamisli pezivas se naudi naudicu ti svaki put kad te vidim konju glupi jebem te u cmar taj rasireni jer su te toliko puta jebali konju jedan
HahaHahahaha izvini Diegore kolko ja vidim bas sam ti sinoc raširio cmarni kolutic pa ne znas Sta pišeš
Hahahahhahahahah ma to reciRasiricu ti cmarni kolutic od keve tvoje govedo jedno
Visa silo molim vas da rešite ovu osobu.Hvala!Rasiricu ti cmarni kolutic od keve tvoje govedo jedno