Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6289
Players nickname
Nikola Zidar
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Jan 14, 2024
Time
18:28
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/574100/

reedjii

Player
Player
Dobio sam ban za GP 3.2, iako nisam prekrsio pravilo, s obzirom da administratoru Srpski nije Glavni jezik kojim prica napravio je gresku izmedju dve reci koje se u odredjenom padezu pisu slicno, majica i majka, u dativu se pisu majici i majci. Ja sam napisao majici, dativ od reci majica(T-shirt). Administrator je pretpostavljam zbog toga napravio gresku i ukoliko se administrator bude trebao kazniti voleo bih da ne bude kaznjen jer se greske svima desavaju, i takodje bi voleo da dobijem unban s obzirom da je greska administratora u pitanju.

Pozdrav!

Miki

Player
Player
Dobio sam ban za GP 3.2, iako nisam prekrsio pravilo, s obzirom da administratoru Srpski nije Glavni jezik kojim prica napravio je gresku izmedju dve reci koje se u odredjenom padezu pisu slicno, majica i majka, u dativu se pisu majici i majci. Ja sam napisao majici, dativ od reci majica(T-shirt). Administrator je pretpostavljam zbog toga napravio gresku i ukoliko se administrator bude trebao kazniti voleo bih da ne bude kaznjen jer se greske svima desavaju, i takodje bi voleo da dobijem unban s obzirom da je greska administratora u pitanju.

Pozdrav!
ja kad lazem

Djoksi Otrovni

Player
Player

Pozdrav!
Respektalica za zalbu, ovaj covek je fakultet!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom