Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikolina Markovich:42834

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:petar
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:UTC + 1
4. Prosjek online po danu:6-7h
5. Vaš Discord:gdesmostaliii1
6. Vaše ingame ime:Nikolina Markovich
7. Vaš ID:42834

Dodatne informacije

1. Lider za:ems
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):2.1.Interesuje me medicina i pomaganje ljudima volim da pomažem ljudima i volim da radim sa ljudima
2.2.Znam pravila grad kao viši čin pomažem zamenicima direktora i manjim činovima od mene
2.3.Dosta sam dugo na projektu "Grandrp" bio sam viši čin u dosta organizacija mislim da bih mogao da budem lider ems
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:3.1.Primanje novih članova u organizaciju EMS treba da budu ispitivani neka osnovna pitanja poput PG,MG,VDM,RDM,CR,FEARRP,FAILRP,itd.I da se primaju ljudi koji mogu da igraju minimalno 2 sata i naravno OCC 14+ , IC 7+ godina.
3.2. Pokušao bih da poboljšam rp ponašanjem u bolnici na intevencija,koja su na brdima da se na njih ide helikopterom
3.3.Što se tiče lab tima lekovi za EMS,GOV,FIB,NG,LSPD,SAHP,bi se moralo izvesti 2-3 puta sedmično kako nebi ni jedna organizacija ostala bez lekova

Status
Not open for further replies.
Top Bottom