Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21341
Players nickname
Aleksandar Vozdanac
Suspect ID
8569
Date of violation
Jan 14, 2024
Time of violation
23:25
Proofs
https://youtu.be/6wlDYtmBZi0

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Leader
E ovako posto vidim da decko voli forum i voli da namesta ljude za 1.1 onda da se i ja prikljucim. Elem sve se vidi u POV.

Takodje dodao bih i sledece:
Decko sa ID 8569 je pretio u vise navrata ID 49737 da ce mu namestiti ban za GP 1.1 a posto ja taj deo nemam zamolio bih admina Zaki Jameson koji je bio gore u tom trenutku da dostavi svoj POV posto je gledao taj deo situacije i kaznio ga ja za MG.Jos jednu stvar koju bih dodao je ta da je ID 8569 radio tezak Blackmail i pretnje u RL (kako ce ga naci i ubiti od batina) kao i pretnje DDOS napadu na diskordu + jel slao raznorazne snimke kako bi dobio IP adresu decka jer ga je ID 49737 okacio za PZ 1.1 (Posedujem dokaze za to i ukoliko je potrebno mogu ih dostaviti)

Ja mislim da ovakvim stvarima nije mesto na ovom projektu i da smo ovde svi da bi smo se lepo provieli i na kraju svega ipak uzivali u dobrom RP ,a ne da jedni drugima spominjemo familije,vredjamo i pretimo fizickim ili DDOS napadima u RL.

Toliko od mene.

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Leader
*slao razno razne linkove ne snimke i pricao da je yt u pitanju.

Zamolio bih da se svaki off topic da se kazni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom