Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GP.6.15+Nacionalizam+vredjanje | 50628 - 46918

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51108
Players nickname
Stranac
Suspect ID
50628 - 46918
Date of violation
Jan 15, 2024
Time of violation
17:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eGEHZO46yVQ

Sivi Luii

Player
Player
Postovani admini navedno ova deca ne umeju da roleplay-aju prvo pucajju bec brojanja drugo vredjaju da smo romsje nacionalnosti i jos pricaju da smo retardi sve se vidi pa POV-u videcete na videu kad palim bubicu videce da je taj sto je krstio pravila napisao nesto za moju majku zelim da se oni kazne za ovo sto rade a ovaj sto nas vredjao da smo romske nacionalnosti je vec bio na bahame zbog toga.

Hvala unapred

MARRKO_MARICC

Player
Player
Postovani admini navedno ova deca ne umeju da roleplay-aju prvo pucajju bec brojanja drugo vredjaju da smo romsje nacionalnosti i jos pricaju da smo retardi sve se vidi pa POV-u videcete na videu kad palim bubicu videce da je taj sto je krstio pravila napisao nesto za moju majku zelim da se oni kazne za ovo sto rade a ovaj sto nas vredjao da smo romske nacionalnosti je vec bio na bahame zbog toga.

Hvala unapred
koji warn na familiju pricate na discordu

Rasa Milic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza,trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od početka situacije,

Imate rok 10 sati da dostavite POV .

Sivi Luii

Player
Player
Nakon pregleda dokaza,trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od početka situacije,

Imate rok 10 sati da dostavite POV .
Covece tad sam upalio snimanje vidi se na snimku da likovi pucaju na crni mali auto a to je lik iz mog fema i jos vredja nacionalnost

Mihajlo Dimicesko

Player
Player
Ja sam bio prisutan kad je lik vredjao doticnu osobu nazivajuci cigani i slicno na zalost lose vaspitanje roditelja reci bez !!!

Rasa Milic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

-Nije dostavljen POV u datom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom