Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jan 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/574601/#post-2090917

Straxi

Player
Player
Dobar dan Administraciju danas kad sam se probudio dobio sam ban za G.P 6.17
Ne znam gde sam pogresio to pravilo jer snimam sa Geforce Experience mislim da je administrator Kristina Verstappen pogrijesila
i da nije pogrijesila, Razumem da smo svi tu da se zabavimo . Trudiću se biti bolji igrač i doprinositi pozitivnom okruženju u igri.Još jednom, izvinjavam se zbog svojih postupaka i nadam se da možemo nastaviti uživati u zajedničkom igranju bez daljnjih nesporazuma.
zelim izraziti nedovoljnu opreznost kako nije fer što sam dobio ban s obzirom na situaciju, mislim da je administrator pogrijesio i nije mi problem otici na PC CHECK jer znam da nikad nisam niti cu varati da bi bio bolji ili da ne snimam sve da bi sakrio

Straxi

Player
Player
Desktop_Screenshot_2024.01.15_-_18.57.34.38.png

Straxi

Player
Player
i zelio bi ako se uspostavi da je nesporazum da mi se vrati neformalna, to je administrator Kristina potvrdila da ce mi se vratiti ako je nesporazum a da ne pisem nego pisem za svaki slucaj hvala

Straxi

Player
Player
djabe pises zalbu kad je ovaj balkanski server pre pun korupcije i nacionalizma pogtovo (nacionalizma) o tome da ne pricamo
Mujo i Abraham daju unban onome kome im se svidi nema tu pova a PC CHECK zaboravi to ni ne postoji na ovom serveru i takvih sranja jednostavno ko im se svidi njemu unban onaj kome realno trebaju dati unban njega ko jebe smisle razlog i odbiju zalbu, zato sam i presto igrat zbog takvih stvari steta za takav dobar server da unistavaju glavonje koje su korumpirane treba ih skroz odjebat
pa ce naucit da se ne kurce previse sa tim mjenjanjem pravila i tih sranja najbolje prolaze Mujini i Abrahamovi Uhljebi
LP bivsi igrac Peškir
Brate nebi se slozio,mujo i abraham su odlicni pricao sa njima rade svoj posao tako i vazi za kristina ona je radila svoj posao pa me banovan,ja inace imam problem sa pcom los mi je pa mi friza ekran pa dok snimam sve se sjebe gore se vidi na povu gde sam ljude reportao da mi se ekran frezao i da mi klip bio zbagovan zato sam i dobio ban, da sam ja admin isto bi uradio ali dobro zato i pisem zalbu jer znam da mi snimak sve snima i da neman nista ilegalno
I opet kazem nebi se slozio za muju i abrahama,jedino sto bi trazio kad se uspostavi da je nesporazum da mi se vrati neformalna a da ne pisem na forum apeal
za neformalnu,to sam pitao i kristinu ona je rekla ako se uspostavi da ce mi vratiti a da ne pisem na forum, nego ovde pisem muji i abrahamu za svaki slucaj da budem siguran da ce mi vratiti nef.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nije potreban pc check, dobili ste unban (samo potvrdite da li vam je privacy za desktop upaljen da snima sve slojeve)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom