Dobar dan gospodine Mujo ovo nije zalba vec samo unban appeal. Znate da imam ban za generalno pravilo 1.1. Napravio sam svoj main acc ID:32103 na drugarovom Social Clubu jer nisam imao svoj dok je on malo otprilike 1 dan pre mene napravio svoj main acc ID: 32065. Ovako ja znam da su accaunti napravljeni u relativno malom roku i da smatrate moj main kao twink. Ali ja se vama zbog toga iskreno izvinjavam i znam da sam trebao bolje razmisliti i ne zuriti za pravljenjem accaunta jel do ovoga ne bi ni doslo ali eto. Imam ban vec 5 meseca i propustio sam ovde mnogo, novogodisnji event, halloween event i tako dalje. Ali ono najbitnije je to da sam propustio sva druzenja i sav RP i zabavu koja se mogla desiti zbog moje glupe greske. Tako da mujo evo ovde cu ti ostaviti sliku mog kompljutera i od mog drugara upaljen sa grandom da vam dokazem da su stvarno dve osobe u pitanju. Takodje ja moj accaunt nisam delio niti bi jel mislim da u tome stvarno nema smisla i posto je proslo ovoliko dugo mislim da sam odsluzio kaznu za ovo sto sam napravio i stvarno se izvinjavam ponovo tebi i svima i zeleo bih da se smilujes i molim te mi das prvu i poslednju sansu da ponovo zaigram. Takodje sad imam svoj Social i planiram kupiti epic sto cu vam naravno javiti da se nesto ovako ne bi desilo. Pozdrav i sve najlepse.