Covek je samo malkice bolji ne cuju mu se metci i nema ragdoll ima hitbox vrv dajte caskom pc check da se resimo ovakvih ljudi sa servera. Screenshot
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA upravu siAu druze kako se ti gubis to sto sam ja bolji od tebe nije moj problem
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhaahahhahahahahaAu druze kako se ti gubis to sto sam ja bolji od tebe nije moj problem
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA upravu si
ovo jos nisam uo da neko trazi pov iz areneCovek je samo malkice bolji ne cuju mu se metci i nema ragdoll ima hitbox vrv dajte caskom pc check da se resimo ovakvih ljudi sa servera. Screenshot
a ko si ti ?HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA upravu si
Aj ne seri ti vishe da gu natepam majku ti na kura ko si ti ?
totalni npc i nebitan lik siAj ne seri ti vishe da gu natepam majku ti na kur
a majka ti bitna li ti e koristis hitbox da ti ga natepam u gs tj mrsantotalni npc i nebitan lik si
brate radio sasm i f10 i sve i nemam to sto se ti kompleksiras nije moj problema majka ti bitna li ti e koristis hitbox da ti ga natepam u gs tj mrsan
a ko si ti druze moj ???a ko si ti ?
bitno da si ti najbolji kad te perem u areni svaki put haahhsamo nisi bolji od mihaila i kur mozes da mu ga duvash
Hahahhaha shta pricas ti ja nisam upalio vec 5 meseca ako pricas za tvoju kevu ja je perem svaki danbitno da si ti najbolji kad te perem u areni svaki put haahh
znas ti sta je bilo prije kad si plako ispred areneHahahhaha shta pricas ti ja nisam upalio vec 5 meseca ako pricas za tvoju kevu ja je perem svaki dan
shhhhhhhhhhhhhhhhhh kompleksAu druze sta pricas ti molim te samo mi reci kako mi je ime ingame