Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Bambele
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 16, 2024
Time
00000
Proofs
xxx

Teo Swayze

Player
Player
Ćao Abrahame mujo me je kickao me iz admina zbog situacije koja se izdešavala,najme oni auti sto se nisu mogli registrovati kad sam pitao admina tadašnjeg A4 alen Sikter rek’o je da se ne sme koristiti .Vise njih su pitali oko toga gde sam ja igraču 267 rek’o da se ne može koristi i on je napravio valjda žalbu kako se dobro sećam i ti si mene pitao ko je mene pitao odakle tebi to da je mujo i ti rekli ja sam rek’o da mi je rekla neka a4 i rek’o si me više da se ne prijavaljujem za admine.Iskreno mislim da nisam bio kriv u toj situaciji i da nisam bio dobio ni reč da kažem hteo sam ti bio objasniti kakva je situacija ali si očigledno bio ljut i to opravdavam,ali bi voleo da budem admin možeš vidjeti i sam da sam imao 1900 tiketa ako se dobro sećam i bio sam aktivan admin mislim da nisam tada zaslužio da dobijem skidanje i da me vratiš na blacklistu jer nisam bio upućen u situaciju.Bila je greska drugog admina koji je bio u tom trenutku veći od mene i tako mi je rek’o kada sam pitao on mi je rek’o da ne može js sam preneo igraču i na kraju sam ja ispao najgori.Zelim da se vratim nazad u admine i nisam bio pravio gluposti niti ista kad sam bio prošli put tamo,radio sam posao kako treba imao sam i dosta pohvala od strane igrača koje su meni iskreno značile.Nije mi do grand coinsa to mi je najmanje ja bi išao gore zbog ekipe i zato sto me ispunjava biti admin ne vidim sebe kao Igrača.Ako bi mogao doći nazad jer nisam bio problematičan niti ista niti sada kao igrač pokušavam da krsim pravila na najmanje.Pisem ti ovo iskreno video si koliko sam puta appelo za admina nije meni do grand coinsa ja kad meni trebaju grand coinsi ja ih kupim pravim parama najmanje mi je to želim da radim taj posao jer znam da znam da ga radim i znam da mogu da budem dobar admin.Hvala ti ako pročitaš i ako mi prihvstis ovu molbu❤

Status
Not open for further replies.
Top Bottom