Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42945 43895
Players nickname
Konte Tintoreto
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 2, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/owDaInw https://imgur.com/oZWZtIi

Konte Elpatron

Player
Player
Evo ovako da se obratim administraciji i da zatrazim unban na oba acc ako je to moguce posto smatram da je admin pogresio u samom pregledu zalbe.
Approved - G.P 1.8 | 42945 43895 ovde je postavljena zalba na mene gde momak govori kako nema tacan dokaz i nije siguran i navodi kako sam ja prebacivao stvari sa main na twinki niti je bio kod mene u familiji niti zna bilo sta vezano za rad sam unutar familije. Tako da je admin u samom pregledu moje zalbe pogresio jer momak nema dovoljno dokaza da me banuje. Administrator koji mi je pregledavao zalbu je Valar Brutal koji posle nekog vremena nije admin tako da sumnjam da ima neki vid korupcije sa ID:21837 jer pre toga su na mene postavljene zalbe u vidu pravila G.P 1.1 1.4 1.6 1.7 gde su postavljeni razni dokazi i bilo je odbijeno zbog nedovoljno dokaza a i nisam krsio data pravila. u ovoj zalbi mozete da vidite kako je isto momak napisao zalbu koja nije vezana za mene nego kako je admin pregledao zalbu admin je napisao ako napisete milism da je prekrsio je odbijena zalba zbog nedovoljno dokaza .
Ako sam kako se navodi ovde prodavao baterije te su baterije bile familijarne i u autu je bila mnoga kolicina baterija koja se prodavala ne zbog mog licnog dzepa nego kao familijarni biznis.Ako sam imao dodir to nije bilo sa namerom niti sam razmisljao da ja mogu da prekrsim dato pravilo jer ako mi je projekat dao 2 acc ne znam zasto bi to radio ili ti sto bi on naveo prebaciova sebi neke pare. ako sam pogresio ili prekrsio pravilo ja se izvinjam prihvatam svaku kaznu ali smatram da treba da dobijem unban.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Samo main moze dobiti unban uz money wipe, slazete li se?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom