Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresna odluka administratora / Fico Moncler

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4279
Players nickname
Vasilije Djurasinovic
Administrators nickname
Fico Moncler
Date
Jan 15, 2024
Time
12:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/575543/#post-2091227

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
neki lik na forumu pod imenom "anonimus" kaci troll zalbe i utrefio je moj id i dobio sam ban za gp 1.1+gp1.4 dobro 1.4 jesam prekrsio imam 2 alta to sam znao da cu kad tad da dobijem ban, samo ne razumem zasto za 1.1 kad ja nikom nikad nisam davao acc jer ne verujem nikom jedino je moguce da vi mislite da je to prekrseno da sam "delio" acc ali sam samo igrao na tom accu pre 2 godine na starom pc i kad sam kupio nov pre jedno godinu dana sam igrao na tom istom id na novom kompu pa je drugaciji hwid i ip jer smo menjali i net u medjuvremenu a i dinamicka mi je ip adresa nzm ni kako vi to gledate ali eto samo sam igrao na drugom pc u istoj kuci na istom mestu vi vidite pa eto Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4, G.P. 1.6, G.P. 1.7 G.P. 1.8 I 47027 20762 54071 4279

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
tek sad vidim da je neki lik napisao zalbu za 1.1 i rekao da je ulazio preko drugog social cluba to sam i ja uradio jer mi je bio hakovan main social club pa sam igrao na drugom izvinjavam se nisam znao da to treba da se prijavi ili sta vec

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom