Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bibo Maxsoni

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Mateo Senjak
2. Vaše godine: Tek napunio 14
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Ovisi dali sam popodne u skoli ili ujutro u skoli kada sam ujutro sam tu od 2 popodne do 1 ujutro... Dok sam popodne u skoli igram od jutra negdje pa navecer do 2 najvise... Vikendom sam tu od jutra do sutra
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-13 sati i vise
6. Vaš Discord: teos5583 ili Bibo
7. Vaše ingame ime: Bibo daljinski
8. Vaš ID: 49150
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Želim biti kurator State-a.

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zato jer sam to pokusavao vec dugo od kada sam dosao na server želja mi je bila da postanem admin ili ti veca sila... Kao sto i admini rade htio bi biti admin jer bi volio pomagati drugima ako treba... Rijesavati sve probleme koji se desavaju... Htio bi nam ugoditi igranje grand rp jedno od najvecih projekta na svijetu barem meni... I naravno htio bih kao sto su meni prije admini slali informacije o necemu sta nisam znao sad kada znam cu moci ja drugima pomagati oko informacija i svega kao sto je meni administracija.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su što sam tu kada god mogu i što znam jako dobro gramatiku nebi bio strog prema drugima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveća slabost je to što mi jako puno puta zna puknuti igrica ali ne dešava se svaki dan.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Bit cu spreman napustiti RP život i postati admin jer jedino s cim se mogu hvaliti u RP životu je što sam obišao sve state organizacije
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis nisam ga ni namjeravao kupiti jer nemam para ali i ako imam nesto odrečiću se.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji nikakav problem sada jos sam tu mozda 2 sata pa idem spavati sutra sam ovdje do pola 13 pa navecer sam tu.
HVALA NA ČITANJU!!!

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Pozdrav, kontaktiraj me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Rok za javljanje je 36h.

Discord: shayk

Status
Not open for further replies.
Top Bottom