Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zelene Beretke | Neformalna Organizacija

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zdravko

Player
Player
Joined
Oct 5, 2022
Messages
6
Ime Porodice: Zelene Beretke
Ime i Prezime Lidera: Zdravko Cicak
Discord Lidera: holeefuck
Broj Kuce: 1458
Link Lidera na Forumu: Zdravko
ID Lidera: 29403

Povijest familije: Familija Zelene Beretke je nastala 1997. godine. Porodica nastala od odbacenih i okorelih kriminalaca. Porodica okuplja iskusne i nemilosrdne ljude za familju.Familija Zelene Beretke je prvo nastala na podruciju balkana,a kasnije zbog incidenata tamo je morala da se preseli.Nije uopce bilo lako steci ugled u novom gradu,ali ipak nije da familija nije bila nepoznata tamo,ipak je porodica Zelene Beretke imala zavidan ugled na balkanu i culo se za nju cak do ovdje. Njihov lider, dosao je jednog dana na ideju da okupi sve snazne,opasne i nemilosrdne ljude radi njegovog cilja.Njegov cilj je da se obogati i postane jedan od jacih i mocnijih ljudi u drzavi i da iste takve ljude ima iza sebe koji ce da mu cuvaju ledja.

Pravila i cilj familije Zelene Beretke: Besprijekorno čuvaj tajne porodice i izbegavaj otkrivanje identiteta svojih članova.
Vjerno izvršavaj zadatke dodjeljene od strane lidera i poštuj hijerarhiju porodice. Vježbaj stalno i usavršavaj svoje veštine kako bi ostao korak ispred protivnika. Nemoj izdati porodicu pod bilo kojim okolnostima. Izdaja je najveći grijeh. Budi sjena u mraku, ne privlači nepotrebnu pažnju na sebe ili porodicu. Kriminal je umjetnost - usmjerenost na detalje, planiranje i izvođenje su ključni. Cijeni vrijednost inteligencije i obavještajnih podataka. Znanje je moć. Budi uvijek spreman prilagoditi se novim okolnostima i nepredviđenim izazovima. Poštuj i štiti svoju braču u porodici Zelene Beretke, jer zajedno smo jači. Porodica je tvoj život. Služi je s predanošću i odanosti.

Pravila:
1.Nema vrijedjanja članova porodice!
2.Obavezno točenje auta prije vraćanja u garažu!
3.Obavezno uzimanje zadatka od 4 sata!
4.Obavezno odazivanje na familijarne evente ako nema dovoljno članova za neki event(na primer pljackanje (minimum 4 člana).
5.Pravila grada se moraju poznavati i poštovati.
6.Zabranjena krađa stvari iz porodičnog skladišta.
7.Obavezno pranje vozila nakon određenog vremena.
8.Doniranje na nedeljnom nivou radi unapređenja resursa porodice.

Rankovi:
Suspended:Igrač koji je kažnjen od strane lidera i nema nikakve permisije u familiji.
Pridošlica:Novi član, ima pristup nekim vozilima u familiji. Sluzi kao pomoc na dogadjajima i brine se o panelima itd.
Pajdo:Slicno kao pridošlica, samo sto ulaze vise vremena u faimliiju.
Vojnik: Vojnik je odlican s oružjem,i ulaže mnogo vremena u napredak familije.
Komados: Član koji je dosta dugo u familiji,nosi familiju kad je najteže,bori se za nju,krade,ubija,radi sve što je potrebno za opstanak familije.
Zamjenik Generala: Zamjenik je glavni kada osnivač nije tu. On je desna ruka osnivača. Ima skoro pristup svemu kao i osnivač.
General: Osnivač familije,pita se za sve. Glavna osoba u familiji, ima otvoren pristum svim funkcijama. Organizira sve vezano za familiju.

Outfit: Logo Familije:
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom