Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
47548
Date of violation
Jan 18, 2024
Time of violation
0:2 - 3:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=X_jUwK5Ibko

THEbest

Player
Player
MG dolazi kod mene i kaze jeli bre a ja imam balaklavu,Frp je prekrsen kada vadim oruzije a on bezi dva puta se vidi to , PG lik me vezuje nije ni dosao do mene i jos mozda je i MG jer zna kako se zovem u game vi cete to bolje da shvatite + recnik mu je uzasan kako se to razgovara i jos nesto na snimku se vidi gde njegov prijatelj ( ID 49675 ) dolazi da ometa situaciju dok on dolazi ponovo a ja drzim oruzije inace on radi u Vladi ali nosio je FBI pancir, kolege su odgledale kamericu i slozili smo se da ga trebam kaciti vama, covek iz vlade ne sme to da radi jos nosi fbi pancir uzas hapsi me tako mu doslo. nek nauci pravila prvo, ja se stvarno trudim da igram posteno i po pravilima ali ovoje previse.
i jos jedan snimak gde se vidi da nosi balaklavu i pancir od FIB

Last edited:

DjukelaCash

Player
Player
Zamolio bih da se kazni ovaj vragolan poznatiji kao Kitaly.Mangup nema nikakvu oznaku na sebi ovo je čisti failrp sa njegove strane.

THEbest

Player
Player
Imam informaciju da ti radis u SAHPu lepo sam te pitao jel si ti on i ti si potvrdio🤣
Za ovo ostalo je kriva korumpirana bio. 🤫
Jedina stvar sto se na tvom snimku nije ucitala Balaköava i FIB pancir.
sad cu da ti upload i taj snimak nije problem ali krsis pg hapsis me od napred vitali kakve ti veze imas sto ja radim u sahp tebi je krivo jer te izbacili iz sahpa nauci da igras dete malo a ne da radis pg i da se pravis jak online ali posto si klinac postoji arena mogao si lepo da mi kazes ja bi te tamo razvalio jer svako oruzije koristim bolje od tebe,znam ja da ti je bigy to rekao ali nisi uspeo da me kindapujes a bigyja su vec kindapovali dzabe si pokusao samo al pazi se od sada ako krenem u lov na planici ces da zavrsis pozdravi bigyja i reci da se zeznuli niste uspeli nista mnogo sam pametniji i bolji od vas deco jos ucite ....

Last edited:

Nekitamojebac

Player
Player
sad cu da ti upload i taj snimak nije problem ali krsis pg hapsis me od napred vitali kakve ti veze imas sto ja radim u sahp tebi je krivo jer te izbacili iz sahpa nauci da igras dete malo a ne da radis pg i da se pravis jak online ali posto si klinac postoji arena mogao si lepo da mi kazes ja bi te tamo razvalio jer svako oruzije koristim bolje od tebe,znam ja da ti je bigy to rekao ali nisi uspeo da me kindapujes a bigyja su vec kindapovali dzabe si pokusao samo al pazi se od sada ako krenem u lov na planici ces da zavrsis pozdravi bigyja i reci da se zeznuli niste uspeli nista mnogo sam pametniji i bolji od vas deco jos ucite ....
Sme da te hapsi tj veze od napred ovo je medium rp ne hard rp

THEbest

Player
Player
Sme da te hapsi tj veze od napred ovo je medium rp ne hard rp
ne sme on radi u vladi i mora sve po propisu da radi ovo je lazno predstavlja je aloo tj on je sa strane dosao i vezao a ti si onaj sa dzipom sto se pravi da ne vidi ajde ne smarajte decko treba da dobije warn iz organizacije najmanje 7 dana da ne bude u org ja da sam to uradio isto bi dobio inace mora pravilo da se vezuje kao sto ne sme ni sa puskom on je rekao vezujem vucem ne mozes da vezes i da vuces odma prvo vezes pa onda kazes vucem a ne zajedno .klinci naucite malo nesto ja gta v igram od 2013 vi ste bili mali tada a tek gta samp vi se niste rodili tako da nemoj da mi pametujes nego cuti to sto se vi ulizujete adminima da vam ne daju ban ili warn ovo je dokaz da treba da dobijete. videcemo sve uslove ima za aproved a ne za rejected

Nekitamojebac

Player
Player
ne sme on radi u vladi i mora sve po propisu da radi ovo je lazno predstavlja je aloo tj on je sa strane dosao i vezao a ti si onaj sa dzipom sto se pravi da ne vidi ajde ne smarajte decko treba da dobije warn iz organizacije najmanje 7 dana da ne bude u org ja da sam to uradio isto bi dobio inace mora pravilo da se vezuje kao sto ne sme ni sa puskom on je rekao vezujem vucem ne mozes da vezes i da vuces odma prvo vezes pa onda kazes vucem a ne zajedno .klinci naucite malo nesto ja gta v igram od 2013 vi ste bili mali tada a tek gta samp vi se niste rodili tako da nemoj da mi pametujes nego cuti to sto se vi ulizujete adminima da vam ne daju ban ili warn ovo je dokaz da treba da dobijete. videcemo sve uslove ima za aproved a ne za rejected
Ima korumpirani biografiju 😂😂😂

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Odbijeno.

Prvi POV nije pocetak situacije (pre nego sto ste poceli da komunicirate sa igracem) , ostali pov je trimovan (prvi pov se zavrsava u 19:03, drugi POV pocinje u 19:07)

Closed

Status
Not open for further replies.
Top Bottom