Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | Mujo Mustafic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Smajser Nikolay
Administrators nickname
Mujo Mustafic
Date
Jan 19, 2024
Time
1:25
Proofs
https://imgur.com/a/rpy5dF0

Smajser..

Player
Player
Pozdrav Mujo

Banovan sam prije godinu i 4 mjeseca zbog konstantnog krsenja pravila.

Od kad sam banovan na balkanskom serveru obriso sam GTAV i nisam pravio nikakve appealove jer svaki koji sam napravio svaki put bi mi banovali forum profil.
Nisam nikad radio nikaki ban evade nit cu radit imam samo svoj main twinki i teci koji je mazhor odobrio.

Samo trazim zadnju i posljednu sansu da igram na balkanskom serveru jer od kad sam cuo za grand ja sam igro samo gta kad sam bio kidara prije 3 godine od EN1 servera.

Dok se nas nije otvorio.
Imam oko 3650sati na gta to je bio samo grand roleplay.

Znam da cete da banujete ovaj profil zbog tog sto svaki banujete kad pravim zalbu ali ako je ikako moguce mozete te li molim vas samo dat neko objasnjenje ili bilo sta zbog ceg sam ja jedan majmun sto me ne voli cijeli server zbog tog sto sam radio i sto necu nikad dobit unban jer sam prije godinu i 4 miseca radio sranja dok sam bio kid koji je iso i samo rdmo sve sto vidi.

Sad vise nisam kid ali htio bi da dobijem unban makar da ujdem nekad na server da igram jer ljudi sa kojima sam jos igro jos igraju i tio bi da s njima igram na serveru.

Srdacan Pozdrav

Smajser Nikolay | 377

Status
Not open for further replies.
Top Bottom