Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39588
Players nickname
Samir Svrsic Pedja Svrsic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 4, 2023
Time
00:00
Proofs
.

Samir Poplava

Player
Player
Dovar dan,postovani administratori
Ja sam se predruzio vasem RP serveru i poceo sam aktivno igrati na njemu,igrao sam preko Epic Gamesa koji mi je dao moj kolega Pedja Svrsic(39967) i tako sam igrao 2 meseca,te se kasnije i on pridruzio vasem serveru na istom Epic Gamesu neznajuci da je to protiv pravila onda sam se malo kasnije ja Samir Poplava(39588) premestio na svoj Rockstar i tako sam igrao a Pedja Svrsic se isto premestio na svoj Rockstar,ali je on pokusao premestiti svoj Gta V opet na Epic games da bi mogao ubacivati reduxe i malo posle smo obojica dobili ban,ja sam dobio ban na svom twinku Samir Svrsic(47903) i na svom mainu Samir Poplava(39588),a on je dobio na svom mainu Pedja Svrsic(39967).Nakon 2 meseca ja sam dobio unban na svom mainu Samir Poplava.Mi smo dopbili ban zato sto imam 2 twinka,a ustvari smo samo koristili jedno vreme isti Epic games,ali na njemu su bila dva drugacija naloga,mi se izvinjavamo na nasem neznanju i hteli bi se ponovo posle duzeg vremena pridruziti vas projectu ;)

Zahtev za unban na ID: 47903,39967

Status
Not open for further replies.
Top Bottom