Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4279
Players nickname
Vajo Djurasinovic
Administrators nickname
Fico Moncler
Date
Jan 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/575543/#post-2091227

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban za GP1.1+GP1.4(P.Perma-Main), radi se o tome da neki lik na forumu pod imenom "anonimus" (obrisao je acc ili sta vec vise ne postoji acc) kaci troll zalbe ili je namerno okacio moj id jer sam m uradio nesto ic i utrefio je moj id i dobio sam ban za gp 1.1+gp1.4 dobro 1.4 jesam prekrsio imam 2 alta to sam znao da cu kad tad da dobijem ban, samo ne razumem zasto za 1.1 kad ja nikom nikad nisam davao acc jer ne verujem nikom jedino je moguce da vi mislite da je to prekrseno da sam "delio" jeste sto sam igrao na starom pc i na starom netu pa je drugaciji ip i hwid i igrao sam na drugom rockstar accountu jer mi je main rockstar bio hakovan dacu vam i dokaze za to ako hocete kako sam slao rockstar supportu u to vreme mailove i sta vec, nisam znao da to ne sme i stvarno se izvinjavam zbog toga, zeleo bih da nastavim da igram na grandu kad mi prodju ovih 60 dana bana i kao sto vidite znaci mi zbog id-a jer je 4k id sto je mali i rare je id i puno vise rp prilika imam nego sa novim accom od 55k id. Kao sto vidite imam samo 7 zalbi na forumu za krsenje rp pravila u periodu igranja od ja mislim 3 godine sto je relativno malo tako da nisam igrac koji krsi pravila kao dobar dan. Pozdrav

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
Tek sad vidim da sam zaboravio da dodam GP 1.1 u naslov ako je to problem odbijte zalbu, pa cu napraviti novu za 3-4 meseca taman kad kupim nov pc da mogu lepo da igram ponovo

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom