Dobivam poruku od svog člana familije Ilce na Discord da mi je ostavio njegovu donaciju za familiju u porodičnom vozilu BMW Z4; 838 bakar, 1047 grgec, 10 saran,104 benzin, 100 kerozin,100 solar i 10 jagoda.
Dolazim kući idem provjerit i nađem samo bakar u vozilu.. pogledam logove i vidim član familije ID: 12123 koji je jako slabo aktivan došao i ljepo povadio sve i odnesao ko zna gdje.
Kao što se vidi na slici 1 na vrhu posta vidi se vrijeme kada mi je Ilce poslao poruku da je stavio donaciju u vozilo i nakon 5min ID: 12123 uzima svu količinu kod sebe.
Ja sam mu slao privatnu poruku na Discord i pisao na familijarni chat nije se odazvao, dao sam mu šansu do večeras da se javi nije se javio. Dobio je KICK iz familije i sada prijavu na forum.
Dakle nije meni do toga što je on uzeo to nije neka vrijedost nego neću dozvolit da mi se ovo dešava u familiji i želim kaznu za pravilo igre koje je prekršio 6.22 također i spada u pravilo prevare 1.3
6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)
Last edited: