Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28281
Players nickname
Andelko Bakowski
Suspect ID
33329 50510
Date of violation
Jan 20, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/FvIWbew-wkI?si=ZvJp_NjkJ5LBpKvx

Rope White

Player
Player
Pa druze sta radis ti i tvoja ekipica drugar radi rps preskace ogradu i skuplja 3 panela gde mu je 5 puski upereno u glavu jedan bleji iznad helikopterom i bejta ko i ti al ti s kolima

Rope White

Player
Player
uslov 5 sekundi ti je bio da se sklonis od mog privatnog poseda gde ste dosli da kradete panele kao supermeni uletite bez oruzija i pokupite

Stoja Stojanoviic

Player
Player
33329-MG(Tu dolazis i *bejtas* nas)
50510-G.15 Bez uslova broji 5 sec i ubija
Jasno se i vidi i cuje da sam ti brojao ti se ne sklanjas i ne bojis se za svoj zivot nosis pancir svo veme i ja sam ugrozeno lice jer imam osecaj da ces da me upucas.Zato sam ti brojao za strah za svoj zivot i od ostalih clanova na snimku.Hvala

hx01

Player
Player
Pa druze sta radis ti i tvoja ekipica drugar radi rps preskace ogradu i skuplja 3 panela gde mu je 5 puski upereno u glavu jedan bleji iznad helikopterom i bejta ko i ti al ti s kolima
Nauci pravila na ulici se nesme brojati

Andelko Bakowski

Player
Player
Nismo ni ti ni ja tu da odlucujemo vidit cemo ako treba duzi pow dostavit cu di se vidi da prvi put prolazim pored kuce

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije.
  • Rok 12 sati.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (50510) dobiće kaznu za G.P 6.15
  • ID (33329) dobiće kaznu za MG.
  • ID (28281) dobiće kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom