Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53254
Players nickname
__
Suspect ID
55011
Date of violation
Jan 21, 2024
Time of violation
04:36
Proofs
https://google.rs

Kizule Macak

Player
Player
Ja koliko znam, igrači nemaju prava da ubijaju one koji rade posao. To sam i admine pitao, i "stariji igrači" su mi isto rekli.

Za ubuduće ću skinuti Bandicam ili neki drugi program za snimanje, i počeću da snimam svaku vožnju dok radim, jer izgleda da je to neophodno. Naročito zbog dece koja psuju majku čim nešto ne može po njihovom.

Do tad, imam dva skrinšota koji su u ovoj objavi. Link ka Guglu je postavljen samo da bi mogao da objavim post.

Objašnjenje:
Igrač kom nisam zapamtio ID je ušao u taksi vozilo ispred bolnice, i tražio da ga odvedem do black marketa, što sam i učinio.
Kada sam prilazio crnom tržištu sa taksi vozilom, iz daljine nas je upucao igrač na kog se ova prijava odnosi, a 100% sam siguran da je video da je taksi vozilo jer su mi radila svetla i videla se žuta boja.

Igrač kog sam vozio mi je sekund ranije skrenuo pažnju da idem u rikverc. Nisam stigao da odreagujem, te nas je ubio obojicu.

IMG-20240121-043543.jpg
IMG-20240121-043705.jpg

Kliker

Player
Player
Ja koliko znam, igrači nemaju prava da ubijaju one koji rade posao. To sam i admine pitao, i "stariji igrači" su mi isto rekli.

Za ubuduće ću skinuti Bandicam ili neki drugi program za snimanje, i počeću da snimam svaku vožnju dok radim, jer izgleda da je to neophodno. Naročito zbog dece koja psuju majku čim nešto ne može po njihovom.

Do tad, imam dva skrinšota koji su u ovoj objavi. Link ka Guglu je postavljen samo da bi mogao da objavim post.

Objašnjenje:
Igrač kom nisam zapamtio ID je ušao u taksi vozilo ispred bolnice, i tražio da ga odvedem do black marketa, što sam i učinio.
Kada sam prilazio crnom tržištu sa taksi vozilom, iz daljine nas je upucao igrač na kog se ova prijava odnosi, a 100% sam siguran da je video da je taksi vozilo jer su mi radila svetla i videla se žuta boja.

Igrač kog sam vozio mi je sekund ranije skrenuo pažnju da idem u rikverc. Nisam stigao da odreagujem, te nas je ubio obojicu.

IMG-20240121-043543.jpg
IMG-20240121-043705.jpg
ja ti mogu potvrditi ovu zalbu jer sam ja bio taj kog je prvog ubio na blacku i poceo da me psuje na nemackom jeziku lik je 50011 ID ima cheat gde one shotuje revom sve redom kroz pancir, SEO je u svaciji auto i odjurio 500kmh u sekundi i spawnao se nazad pored mene na black market ubija sve igrace koji prodju pored black marketa treba ga banovati hitno

zaki sikter

Player
Player
zalba odbijena
ako zelite da se zalite ponovno na igraca okacite nocu zalbu za ipsravnim formatom i validnim snimkom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom