Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Deda Detlic
Administrators nickname
Nema nikoga
Date
Jan 20, 2024
Time
00.00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/576208/#post-2108405

Deda Detlic

Player
Player
Poštovana administracijo,
Obzirom da je ovo moj poslednji post ovde... red je da narodski rečeno "olakšam dušu"...

Kada je prijava za 1.7 ugledala svetlost dana, "Podnosilac" ove prijave mi se javio porukom na discord nalog, sa "slušaj imamo problem...", glumeći neko nevinašce i jao kako ćemo sad i šta ćemo sada (a sam je tražio da se ovo inače i odradi)... Onog trena kada je poslao poruku znao sam da je on iza toga... Ali avaj sad plakati ne vredi... bilo je lepo dok je trajalo... Ali svakako...

Greh je ne obraditi temu u potpunosti, već samo delove onoga što je tema.

Kao neko ko u tom trenutku nije imao više od 30 mil na nalogu, nije bilo šanse da sam kupim farmu 1 (a i 2 posle toga - obzirom da su obe farme preko mog ID-a prebačene) koja je tada cenjena 120 mil (i 100 mil za farmu 2), a da istinski vlasnik to nije tražio, obzirom da je igrač (6428) već tada najavio da će napustiti projekat (i napustio ga je 12.06.2023 - zadnji login) ... A farma i 1 i 2 su vlasništvo nikog drugog do onog ko je ovo i prijavio, obzirom da je za taj "transfer" znalo svega 4 igrača.
Nas dvojica banovanih, vlasnik farmi (lice zaštićeno od administracije a objasniću i taj podatak zašto je dole u tekstu) i još jedno lice tj tajanstveni kupac (obzirom da je ta farma bila kod mene samo 3 dana) koji je farmu potom prodao a podnosilac žalbe sebi kupio auto radionicu, a ja sam posle kupio sebi 24/7 kod Farme 1 (koja je tada bila 24mil), dakle ja sam tadašnjem vlasniku farmi činio uslugu da farma ne propadne...
Posledica ove prijave je gle čuda - jedan napustio projekat (pa mu je svejedno da li je banovan ili ne), jedan pošteđen zato što je prijatelj sa pravim vlasnikom farme, i ja završavam sa banom, dok vlasnik "nit luk jeo nit luk mirisao"...

Ali vlasnik obe farme "od početka servera" kako se on inače i sam hvalio, kao i sa količinom rl para koju je donirao projektu, biva svaki put pošteđen...

Sve je jasno i sve je apsolutno razumljivo...
Vaš server - Vaša pravila.

Ne žalim se ja na odluku vašu, uživao sam u vremenu provedenom ovde. I svim korisnim savetima od Admina poput Aldina, Luke, Kristine i Relje (zaista ste najbolji i ovaj server ne bi bio isti bez Vas na njemu).

Voli Vas Deda
Over & Out o/

Ps: Obzirom da je ovo moj poslednji post ovde, možete slobodno vi svi ostali "kučići" da zaslužite "nagradice" od gazde, pa da se nadovežete na ovu temu, gde niko nije pomenut, a gazda će vam to vrlo ceniti.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom