Rekao sam da sam da sam na OOC eventu, udaraju me kolima i bez ikakvog razloga ubiju bez brojanja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojano ti je vise putaRekao sam da sam da sam na OOC eventu, udaraju me kolima i bez ikakvog razloga ubiju bez brojanja
Pa pogledaj marker ispred mene, kako izmisljam?Lik koji izmišlja da radi trku , i nema straha za svoj život.
Zbog takvih kao vi je server bez pravilaStavi duži pov kad ti je brojano slobodno
Bravo uspeo si u zivotu, ne mozes drugacije da pobedis, samo varas. Bravooo legendo. Ziv bioStavi duži pov kad ti je brojano slobodno
Jel si bolestan druže ? Stavi pov od samog početka situacije , ne znam šta ti nije jasno , odbrojano ti je dvaput uredno , još zaustavljen sa puškama na glavi dajes gas i bežiš self reportaš se za džabe.Bravo uspeo si u zivotu, ne mozes drugacije da pobedis, samo varas. Bravooo legendo. Ziv bio
Sve ok, stao sam. I kazem da sam na OOC eventu. Ne znam sta tebi nije jasno?Jel si bolestan druže ? Stavi pov od samog početka situacije , ne znam šta ti nije jasno , odbrojano ti je dvaput uredno , još zaustavljen sa puškama na glavi dajes gas i bežiš self reportaš se za džabe.
Kako mi možemo da znamo da si ti na ooc eventu u 9:18 ? Tako svaki čovek može da mi kaže da je na eventu i da ne mogu da zaustavim nikog. Kvarite roleplaySve ok, stao sam. I kazem da sam na OOC eventu. Ne znam sta tebi nije jasno?