Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved baiting. 6.15 .GP 3.2. ID 54844 ID 47580

Status
Not open for further replies.
Your ID
14549
Players nickname
jozef ken
Suspect ID
47580
Date of violation
Jan 22, 2024
Time of violation
20:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-mXdrx7x7Mc

jozef ken

Player
Player
konstanto dolaze bejtaju, psovali spomenuli majku. a drugi nije ni brojao ubijao.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 47580 dobit ce kaznu za Baiting + GP 6.15

ID 54844 dobit ce kaznu za Baiting + GP 6.15

- Konstantno ulazenje izlazenje iz posjeda iako vam je receno da ne radite to time krsite Baiting + Nemate RP razlog da brojite na ulici ili u tudjem dvoristu samim time pucanje krsi GP 6.15

ID 14549 dobit ce kaznu za FearRp

- Bez biografije ne mozete ici 1v2 , tu spada odbrojavanje 1v2 kao i naravno pucanje 1v2

Sto se tice ovog za GP 3.2 vise puta sam gledao vas POV , smanjio sam bio i brzinu pojacao na max , ali jednostvano ne znam gdje tacno na ovo POV-u vama iko pominje ili opsuje mater , stvarno bi nam znacilo da ubuduce malo smanjite jacinu SFX same igrice jer auto koje voza jedan od igraca nemoguce je cuti tu jednu recenicu koju izgovara iz auta naprimjer radi zvuka auta , takodje muzika koja ide u vasoj pozadini citavo vrjeme

Hvala na razumjevanju , naravno ako smatrate da sam pogrjesio slobodno okacite zalbu na mene samo naglasite tacno gdje i sta kaze osoba da krsi GP 3.2 kako bi bar mojim Sefovima malo olaksali​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom