Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

jozef ken

Player
Player
Ime: Jozef Ken

Pol: Muski

Godine: 28

Nacionalnost: Mađar

Mesto rođenja: Zrenjanin

Otac: Jozsef Homola

Majka: Rozalia Homola

Težina: 120 kg

Visina:190

Boja očiju: Plava

Boja kose: Smeđa

Tetovaže: na ruci

Hobiji: Kamiondžija, pucac i farmer

Životna priča: zovem se Jozef Ken, dolazim iz porodice koja je imala teske uslove za život nakon smrti oca život me naterao da idem u vojsku kako bi naučio nove sposobnosti i rukovanje sa oružijom. U vojsci sam proveo godinu dana nakon što sam otišao u specijalnu jedinicu gdje su me kolege naučile novom poslu i novim odgovornostima. Naučio sam veoma dobro da rukujem sa opasnim oružijem ( hevy oružijem) sa svojih 18 godina kada sam položio vozački ispit dogodila se moja prva saobraćajna nezgoda u kojoj pijani vozač udario u moje vozilo na svu sreću niko nije bio povređen ja sa mojim ličnim iskustvom sam pružio profesionalno prvu pomoć. Moja majka bila je ponosna na mene jer je videla da volim raditi i da se ne plasim rukovanjem oružijem.

Ishodi:
1-jozef je u stanju da ide 2v1 zbog njegovog treninga i uvježbanosti u vojsci.
2-jozef je obucen u vojsci da rukuje puskama visokog kalibra kao sto su Light Machine Gun,Heavy sniper i Heavy shotgun.
3-jozef su naucili da vezuje,izlecuje,pretrazuje,ubacuje u vozilo i vuce sa sobom dok ima u ruci tejzer/revolver
4-jozef su ucili da prepravlja sriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegalno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom