Ubijanje u delu ne skriptovane green zone na pijaci prilikom kad su nas ubili zavrsavali su nas dok smo bili bez svesti.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jeli druze a detije ceo snimak koje ubijo kad sta se desilo kako samo ovako daj da ih kacim eee pa nije glup admi
retko koj admin resava te situacije.........
lepi nisam snimao tada nisam ocekivao da ce neko da me ubije u sred zelene zone ljubi te brat i sad vadi pusku pa puca po ljudima na pijaci, opusteno snimicemo sve regularno ako ovo ne bude dovoljno.daj ceo snimak ne isecak, ti bi trebao da budes ogranicen na 30 dana jer si iseko isecak, to nije ceo snimak Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. ----> Svi slojevi moraju biti snimljeni. < ----- | Zabrana 30 dana
nadji mi dokaz gde sam prvi izvadio pusku i krenuo na vasHahahah, burazeru ti si nas prvi pucao pa nisi ni snimao
Samo treba okacit kako treba Ali ova seka je najjaca, veli dje mogu pirsing da uradim AHAHAHAHAHAHAHAHAHMa ko se to napalio jer je okacen u cijeloj istini
Pogledajte id Kejtlin pa malo razmisliteSamo treba okacit kako treba Ali ova seka je najjaca, veli dje mogu pirsing da uradim AHAHAHAHAHAHAHAHAH
P.Z.Z 1.1 vidli smo dovoljnoDruze ovde se ne vidi da te je iko pucao...