Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38310
Players nickname
Almin _Shadows
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 24, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtube.com

Bake_King

Player
Player
Poštovanje.....
Pišem ovo u nadi da cu dobiti unban....

Pa da krenem...

Prije tacno godinu dana, u januaru 2023. Godine sam poceo igrati na GrandRP. U tom trenutku, nisam imao novac na racunu kako bih kupio svoj GTA 5 i social club, pa sam pitao najboljeg druga da mi da njegov epic games nalog koji ima kupljen gta.
Ja sam pitao svog druga da li moze da mi da njegov epic games nalog, kako bih igrao RP, jer sam u to vrijeme imao veliku želju da igram RP. Problem je što moj drug koji mi je dao epic games nalog ranije igrao na GrandRP. Njegov main id je 12376. Ja kad sam usao na njegov epic games nalog, ja sam odmah, prvi put u životu, usao u RP.
Moj id je bio 38310. Kada sam pokušavao napraviti svoj twinky, jer su mi drugari rekli da je dozvoljeno imati 2 naloga, meni je pisalo "imate ogranicenje racuna", jer je drug koji mi je dao nalog ranije igrao i bio id 12376. Nakon par mjeseci, negdje u Maju otisao sam u Austriju, i drug koji mi je dao gta5 nalog mi navlja kako mi je uzeo epic games i ne zeli da mi vrati. Mislio sam da se salio te kad sam dosao kuci, upalio pc i docekalo me da nemam epic games. Jedini account u grandu koji sam imao je 38310. Nakon par dana, jer opet nisam imao novac da kupujem gta, posudio sam epic games nalog od druga, koji je takođe igrao grand. Javio sam Muji da sam promijenio nalog sa gta, kako ne bih dobio ban. Dosao je dan kad nas je drug Nikola Baci, prijavio nas za g.p 1.1 međutim nikad nisam nikome ulazio u acc niti neko meni.

To je moja prica i moja situacija. Nadam se da vam je sve jasno. U prethodnoj zalbi mi je Deputy chief administrator odgovorio da twink nije appelable, međutim, kako sam vam ispricao to je moj prvi nalog na grandRP na kojem sam igrao. Na discordu sam pitao Muju Simbu koji je moj main id i on je odgovorio da je to 12376, međutim na taj nalog nikad nisam ulazio, nego drug koji mi je dao epic games, za kojeg nisam ni znao da je igrao GrandRP.

Ja se izvinjavam zbog ovolikog teksta, samo sam htio da ispricam svoju pricu. Moj prvi nalog na koji sam igrao i napravio je id 38310

Pristajem na money wipe!

Hvala na razumijevanju😄

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ovo je twink, ne moze dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom