**Prijava za Admina**
**Informacije:**
1. **Vaše Ime IRL:** Nikola
2. **Vaše Godine:** 19
3. **Vremenska Zona:** GMT+1
4. **Ingame Aktivnost (Vremenski):** Od 11:00 do 19:00
5. **Prosjecna Aktivnost po Danu (Vremenski):** 8 sati
6. **Vaš Discord:** cjniksa
7. **Vaše Ingame Ime:** Don Nikssa
8. **Vaš ID:** 39592
9. **Želim Biti Kurator za State:** State
**Dodatne Informacije:**
1. **Zašto Želite Postati Admin?**
Želim postati admin kako bih doprinio boljoj zajednici. Želim osigurati da pravila budu poštovana, rješavati konflikte i pridonositi kvaliteti RolePlay iskustva svih igrača.
2. **Koje su Vaše Prednosti?**
Posjedujem iskustvo u RP zajednici, odgovornošću, dobre komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja konflikata. Također, imam dobro poznavanje pravila servera.
3. **Koje su Vaše Najveće Slabosti?**
Ponekad mogu biti previše perfekcionistički orijentiran, što može utjecati na brzinu donošenja odluka. Radim na tome da poboljšam efikasnost u tim situacijama.
4. **Hoćete li Biti Spreman Napustiti RP Život i Postati Admin?**
Da, potpuno sam posvećen administrativnim dužnostima i spreman sam odvojiti vrijeme od RP-a kako bih ispunio svoje obaveze.
5. **Hoćete li Biti Spreman Prodati Svoj Biznis?**
Da, razumijem važnost održavanja nepristranosti i spremno ću prodati svoj biznis ukoliko postanem administrator.
6. **Postoji li Neki IRL Problem koji Vas Sprječava da Budete Aktivni u Ovom Trenutku?**
Ne, trenutno nemam nikakvih problema koji bi utjecali na moju aktivnost na serveru. Spreman sam posvetiti se administrativnim zadacima u punom kapacitetu.
Unaprijed zahvaljujem na razmatranju moje prijave.
S poštovanjem,
Don Nikssa
**Informacije:**
1. **Vaše Ime IRL:** Nikola
2. **Vaše Godine:** 19
3. **Vremenska Zona:** GMT+1
4. **Ingame Aktivnost (Vremenski):** Od 11:00 do 19:00
5. **Prosjecna Aktivnost po Danu (Vremenski):** 8 sati
6. **Vaš Discord:** cjniksa
7. **Vaše Ingame Ime:** Don Nikssa
8. **Vaš ID:** 39592
9. **Želim Biti Kurator za State:** State
**Dodatne Informacije:**
1. **Zašto Želite Postati Admin?**
Želim postati admin kako bih doprinio boljoj zajednici. Želim osigurati da pravila budu poštovana, rješavati konflikte i pridonositi kvaliteti RolePlay iskustva svih igrača.
2. **Koje su Vaše Prednosti?**
Posjedujem iskustvo u RP zajednici, odgovornošću, dobre komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja konflikata. Također, imam dobro poznavanje pravila servera.
3. **Koje su Vaše Najveće Slabosti?**
Ponekad mogu biti previše perfekcionistički orijentiran, što može utjecati na brzinu donošenja odluka. Radim na tome da poboljšam efikasnost u tim situacijama.
4. **Hoćete li Biti Spreman Napustiti RP Život i Postati Admin?**
Da, potpuno sam posvećen administrativnim dužnostima i spreman sam odvojiti vrijeme od RP-a kako bih ispunio svoje obaveze.
5. **Hoćete li Biti Spreman Prodati Svoj Biznis?**
Da, razumijem važnost održavanja nepristranosti i spremno ću prodati svoj biznis ukoliko postanem administrator.
6. **Postoji li Neki IRL Problem koji Vas Sprječava da Budete Aktivni u Ovom Trenutku?**
Ne, trenutno nemam nikakvih problema koji bi utjecali na moju aktivnost na serveru. Spreman sam posvetiti se administrativnim zadacima u punom kapacitetu.
Unaprijed zahvaljujem na razmatranju moje prijave.
S poštovanjem,
Don Nikssa