Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Niksa Rajtarić

Player
Player
**Prijava za Admina**

**Informacije:**
1. **Vaše Ime IRL:** Nikola
2. **Vaše Godine:** 19
3. **Vremenska Zona:** GMT+1
4. **Ingame Aktivnost (Vremenski):** Od 11:00 do 19:00
5. **Prosjecna Aktivnost po Danu (Vremenski):** 8 sati
6. **Vaš Discord:** cjniksa
7. **Vaše Ingame Ime:** Don Nikssa
8. **Vaš ID:** 39592
9. **Želim Biti Kurator za State:** State

**Dodatne Informacije:**
1. **Zašto Želite Postati Admin?**
Želim postati admin kako bih doprinio boljoj zajednici. Želim osigurati da pravila budu poštovana, rješavati konflikte i pridonositi kvaliteti RolePlay iskustva svih igrača.

2. **Koje su Vaše Prednosti?**
Posjedujem iskustvo u RP zajednici, odgovornošću, dobre komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja konflikata. Također, imam dobro poznavanje pravila servera.

3. **Koje su Vaše Najveće Slabosti?**
Ponekad mogu biti previše perfekcionistički orijentiran, što može utjecati na brzinu donošenja odluka. Radim na tome da poboljšam efikasnost u tim situacijama.

4. **Hoćete li Biti Spreman Napustiti RP Život i Postati Admin?**
Da, potpuno sam posvećen administrativnim dužnostima i spreman sam odvojiti vrijeme od RP-a kako bih ispunio svoje obaveze.

5. **Hoćete li Biti Spreman Prodati Svoj Biznis?**
Da, razumijem važnost održavanja nepristranosti i spremno ću prodati svoj biznis ukoliko postanem administrator.

6. **Postoji li Neki IRL Problem koji Vas Sprječava da Budete Aktivni u Ovom Trenutku?**
Ne, trenutno nemam nikakvih problema koji bi utjecali na moju aktivnost na serveru. Spreman sam posvetiti se administrativnim zadacima u punom kapacitetu.

Unaprijed zahvaljujem na razmatranju moje prijave.

S poštovanjem,
Don Nikssa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom