Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53764
Players nickname
Aleksa_Palamarr
Administrators nickname
Napal_Fedorov
Date
Jan 25, 2024
Time
15:49
Proofs
https://postimg.cc/gallery/Mj44qxs

Aleksa Palamarr

Player
Player
Ako vam treba jos dokaza da nemam cheatove , samo recite koji folder treba. Ja nemam cheatove. Ne znam ni kako da ih ubacim. Mislim da je ovo pogresna odluka administratora. Ne zelim naskoditi administratoru, samo zelim da dobijem unban. Ako imate neki dokaz da sam cheatovao , posaljite ga. Ako je to sto sam izasao iz igrice par puta danas iznenadno, to je zato sto zivim u selu i samo malo da dune vetar, nestaje struja. Danas je 3+ puta nestajala. Hvala.

Aleksa Palamarr

Player
Player
Ako vam treba jos dokaza da nemam cheatove , samo recite koji folder treba. Ja nemam cheatove. Ne znam ni kako da ih ubacim. Mislim da je ovo pogresna odluka administratora. Ne zelim naskoditi administratoru, samo zelim da dobijem unban. Ako imate neki dokaz da sam cheatovao , posaljite ga. Ako je to sto sam izasao iz igrice par puta danas iznenadno, to je zato sto zivim u selu i samo malo da dune vetar, nestaje struja. Danas je 3+ puta nestajala. Hvala.
Zelim da dodam jos u poslednjim trenucima pre nego sto mi je nestalo struje sam sakupljao drogu po mapi. Ako mislite da je to zato sto sam isao direktno na drogu , to je zato sto sam slikao mesta gde sam pre nasao i isao sam po nju opet.

Aleksa Palamarr

Player
Player
Mozda ste videli kada mi je auto brzo ubrzavalo posle onog usporavanja posle bolnice. To je kada ukljucim tempomat i prodjem preko toga. Ja vas molim da me unbanujete jer mi se jako igra grand roleplay. Provodim 8+ sati svakog dana na grandu i to je jedina igrica koju igram.

Aleksa Palamarr

Player
Player
I sada sam jos primetio da je ban izvrsen 2022. godine. A meni se to pojavilo danas oko 3 sata , 25/1/2024. godine. To mora da je neki bag.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom