Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Lepadasy
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 26, 2024
Time of violation
14:46
Proofs
https://imgur.com/a/cq66RfX

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
danas sam od 12-13h pa sve do 15h bio afk u kuci, kad sam se vratio u 15h da pokupim panele otvorio sam gepek od auta i video sam da mi je sve nestalo sto se tice puske, pancire, seme kanabisa, municije itd da sad ne nabrajam sve.. uglavnom pitao sam admina gde mi je rekao da se prvo obratim technical supportu da bi mi oni rekli jel bug ili je stvarno neko pretresao gepek dok mi je auto bio ispred kuce, uzvratili su mi da mi je neko obio gepek i zaplenio stvari u tacno 14:46, 15 minuta pre nego sto sam ja dosao, tako da bih voleo ako je moguce da se organizacija kazni jer ovo nije prvi put da se to desava na serveru... zanemarite naslov, prvi put se susrecem sa ovime pa nisam znao koji naslov staviti ali valjda je ok...

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Sve ti zaplenjeno a 269 pancira tu. Takodje da li si razmisljao da i druge drzavne organizacije poput SAHP-a/LSPD-a imaju funkciju da pretresu/zaplene gepek.LP
269 pancira obicnih stoji koji se ne smetaju ilegalnim, meni su lui vi pancire zaplenili, takodje udji u proofs i vidi sta su sa technicala odgovorili. LP

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu
FIB Agenti su imali IC razlog da ti zaplene gepek
sto se smatra ic stvar​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom