Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za LSPD | Djoksen Bozzelli | 40563

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djoksen

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Djordje

2. Vaše godine (OOC): 16

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5h do 10h

5. Vaš Diskord: djoksen

6. Vaše Ingame ime: Djoksen Bozzelli

7. Vaš ID: 40563

Dodatne Informacije

1. Lider za LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

Imam liderski duh,snalazljiv sam,volim timski rad ,imam strpljenje da svakog saslusam a to je sve sto je potrebno kako bi se jedna takva organizacija dobro razliva.

Smatram da sa mojim idejama mogu poboljsati policiju i pridonesemo dobar i kvalitetan RolePlay.

Iskusan sam u drzavnim organizacijama bio sam medju HC pa smatram da sa spreman da vodim organizaciju NG a takodje sam dobar sa ostalim liderima i smatram da nebi bilo nekih svadja,naprotiv ako bi ih bilo potrudio bi se da ih resimo sto pre .

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Fokusirao bi se na to da se moji zaposljenici fokusiraju vise na telefonske pozive koji gradjani salju,smatram da je lepse za RP obe strane.

-Fokusiranje na tacne i jasne odgovore.

-Lepsi RP prilikom saobracajne patrole.

-Aktivni radari.

-Brzi odazivi na hitne situacije,pozive.

-Aktivni clanovi bi bili spremni za svaku vrstu akcije.

-Lep i smiren rad u komunicaji na radio i na radio bi bile samo biten informavije.

-Posle regrutacije novim clanovima bih posao bio objasnjen.

-Bili bi organizovani i svi bi imali svoje zadatke time smatram da bi lakse bili organizovani .

-Svi novi clanovi bi bili upoznani i isli bi u patrole i svoje duznosti bi resavali.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom