Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Jevtic

State
Player
Informacije

1.
Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5 - 7 sati
5. Vaš Discord: _kingzyy
6. Vaše ingame ime: Aleksa Vercetti
7. Vaš ID: 45655

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Police Department(LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.
Mislim da LSPD ima mnogo mana i prednosti ali da sve to moze biti unapredjeno i promenjeno, ja zelim da uvedem veliku promenu koja ce popraviti LSPD i uciniti je boljom organizacijom nego pre.

2.2. Ja sam iz mog iskustva kao HC u drzavnim organizacijama kao sto su GOV, LSPD, SAHP i NG naucio mnogo toga ali sam ucio i neke greske koje znam da mogu da ispravim. Ja sam siguran da sam sposoban za vodjenje ove organizacije.

2.3. Imam ljude koji takodje imaju iskustva u ovim porganizacijama i koji mi mogu pomoci u vodjenju organizacije. Ja verujem da covek mora da ima ljude pored sebe jer sam ne moze nista. Uz to veoma sam odlucan, ozbiljan i odgovoran sto sam uocio da neki od predhodnik lidera nisu bili.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1.
Iz iskustva koje sam dobio na ovom projektu i drzavnim organizacijama mislim da treba unaprediti roleplay tokom akcija i patrola. Same patrole bi trebale da budu odradjene na pravilan nacin sa sve hapsenjima.

3.2. U organizaciju bi doveo ljude koji su profesionalni, ozbiljni i iskusni u svom poslu. Ljudi koji bi radili kao HC bi mogli izuzetno da poprave RP i da naprave svaku situaciju vise realisticnom.

3.3. Mnogo ljudi u ostalim organizacijama su dobijali rankove preko veze. U mom sistemu rada svako mi imao svoj posao, i svako bi dobijao rank po zasluzi, nebi niko imao da se mesa u neciji zadatak ili posao jer bi svako bio rasporedjen.

3.4. LSPD ce biti bolje rasporedjen u jedinice, i napravio bi bolju strukturu kako bi se roleplay poboljsao za sve ostale organizacije, sugradjane i nase clanove.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom