Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

nedica323

Participant
Leader of unofficial org
1. Vaše ime IRL: Nedim
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h
5. Vaš Discord: daytona_diesel
6. Vaše ingame ime: Martin Madrazo
7. Vaš ID: 15014

Dodatne informacije

1. Lider za….. LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1- Prvi razlog je taj što sam osoba sa dosta iskustva i poznanstava u raznim organizacijama, kada god sam bio u organizacijama niko se nikad nije požalio na mene, jer sam ja baš taj koji želi da organizacija cvjeta i bude najbolja.
2- Drugi razlog je taj što sam osoba od povjerenja, akcije i poštovanja prema svima. Ja sam jedan od uglednijih trgovaca automobila, te sam jedan od najpoštenijih i najboljih u tom poslu. Upravo zbog toga sam naučio da poštujem svaku osobu, što bi se odrazilo u mom mandatu lidera organizacije.
3- Treći razlog je taj što nemam ni jednu mrlju u karijeri, takođe u mojoj karijeri su me svi voljeli i poštovali, naravno obostrano, i želio bi to dokazati svima koji su možda mislili pogrešno, a takođe zbog svog posla sam upoznao mnoge ljude koji će mi biti podrška u mom mandatu i koji će na kvalitetan način obučavati i upućivati buduće policajce, tj pripadnike LSPD-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1- Savjet je savjet koji se odnosi na poštovanje prema svima. Smatram da svako mora imati jednako i visoko poštovanje, neovisno o njihovom činu ili nekim drugim osnovama.
2- Savjet je savjet da se svaki rad koji se radi, da se radi na pošten način, tj. Da se u organizacijama zapošljavaju i primaju samo kvalitetni ljudi i ljudi od riječi, a ne prema nekom prijateljstvu ili vezi.
3- Savjet je savjet za profesionalnost. Sam sam stava da se svaki posao radi maximalno profesionalno i da se sve izvodi što je bolje moguće. Tako da bi se u organizacije treba uvesti najbolja obuka i najbolji instruktori iste.

Sretno svim kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom