Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13219
Players nickname
Leonardo Lalowski
Suspect ID
26243
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
21:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=g30mp-LUrVQ&ab_channel=LeoVerstappen

lazzar21

Player
Player
Dosli Limrex i drugari da treniraju, odjednom generala pucamo i bez straha na nas 3 vadi light machine gun i uzvracuje paljbu. Pricao sam na discordu, ne znam zasto se ne cuje, na mom yt kanalu se vide i prosli videi gde se jasno vidi da je geforce ali se ne cuje discord ne znam zasto ako moze neko da mi pomogne kako da to resim.

Neca.

Player
Player
Dosli Limrex i drugari da treniraju, odjednom generala pucamo i bez straha na nas 3 vadi light machine gun i uzvracuje paljbu. Pricao sam na discordu, ne znam zasto se ne cuje, na mom yt kanalu se vide i prosli videi gde se jasno vidi da je geforce ali se ne cuje discord ne znam zasto ako moze neko da mi pomogne kako da to resim.
mg radis gp6.15 i ilegalan redux

lazzar21

Player
Player
povlacis kad si mogo da dobijes bananu na 60 dana
Nije meni do bana već sam dobar drugar sa McCollisterom ooc, pa me pozvao i krenuo da sere da povučem žalbu, ja imam snimak na kompu i dalje nije mi problem okačiti

lazzar21

Player
Player
Ma pusti ih,navikli smo mi da oni plaču preko foruma. 🤣🤣🤣
Liče, pogledaj mi ostale žalbe videćeš samo za g.p 6.15 ništa drugo. Nisam ja forum warrior i ako igram baš dugo na ovom serveru, ukupno sam oko 15 žalbi napisao.....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom