Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52460
Players nickname
Ogi Matornymic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 28, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/PXjwySE

Ogi Matronymiic

Player
Player
Pozdrav, pisem u ovako kasne sate iz razloga sto sam sada radio nesto na kompu i samo mi je discord bio prepun sa porukama koje su bile *dobio si ban u grandu aloo* usao sam da vidim o cemu se radi kad stvarno a ono nije bio samo ban nego blacklist... Prvih 10min mi nije bilo jasno o cemu je rec i zasto sam dobio blacklist. Posle sam slucajno usao na forum i reko ajde da vidim da me neko nije kacio, upisao sam svoj id i pogledao kad ono blackmealing Approved - blackmailing I 52460 i RIle Snicla koji je banovan al menja accove odma sam pogledao pov i skapirao da mi je neko namestio ban. Naime kupovao sam nitro od jednog lika po imenu Rile, poslao sam mu podatke od mog disc akaunta i dogovorili smo se da mi uplati negde oko 1 posto nije bio kod kuce. Pisao sam mu u dm odma da vidim zasto je to on uradio ili da li je to uopste on. Prvo se pravio da nista ne zna a onda je samo poceo da se smeje i blokirao me. Izvinjavam se na mojoj ne paznji sto nisam dovoljno razmisljao o posledicama. Ovo mi je prva veca kazna na serveru i znacilo bi mi ako bi mogao da dobijem unban. Nisam nista uradio i dobio sam ovoliku kaznu. Oprostite mi samo jednom i obecavam ovo se vise nikada nece ponoviti. Hvala unapred i zelim prijatan ostatak dana! ❤️

Izvolite dokaze o dm-u sa doticnim!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom