Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
kojot flow
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Jan 29, 2024
Time
13;35
Proofs
Mozete chet da vratitiw da vidite

Kojoti Flow

Player
Player
Pozdrav braco,ja sam kojot…Vozeci tako taksi do luke za brodove izlecu mi 3 klinca sa puskama i ja odma napisao adminima,zatim kad sam im to rekao oni su rekli da se sale,nastavljam da ih vozim i oni konstantno izlaze iz automobila kako nebi platili ali ajde ne zameram im to…kad smo stigli tamo gde sam trazio krecu da mi sutiraju auto a ja krecem da bezim i dok krecem da vozim oni me ubijaju…a ja sam jedno 5 puta zvao admine da dodju zato sto sam delimicno nov i nisam znao kako dq pisem zalbe…Nakon sto su me ubili ja pisem adminima UBILI ME RETRDE zatim iste sekunde ispravljam RETARDI MALI ME UBILI nisam mislio da uvredim nikog od vas,mozete da pogledate poruke iznad videcete da sam zapravo vrlo dobar i da mi nebi na pamet palo da to napisem vama….Cak sta vise ja sam se i izvinjavao adminima sto ih zapitkujem stalno sta smem da radim i tako.Zeleo bi da se izvinim Alenu ako sam ga uvredio i molim vas unban zato sto mi se mnogo igra igrica bkv 10 sati dnevno igram…Ne obecavam nego se kunem da vise necu krsiti nista…Hvala sve najbolje

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Skinut cu ti kaznu samo ovog puta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom