Informacije
1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: gmt+1
4. Prosjek online po danu: 4 do 8h
5. Vaš Discord: .djura.
6. Vaše ingame ime: Mihael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne informacije
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim biti lider kako bih se okušao i u tome da vidim kako je upravljati organizacijom.
Mislim da bih se dobro snašao na tom mjestu jer sam u dosta organizacija bio u High Commandi te znam kako rukovati grupom od više ljudi.
Već imam određene ljude koji bi mi bili zamjenici i imam pouzdanja u njih.
Posjedujem grupu od velikog broja ljudi koje bih raspodjelio po timovima: Graffit team, Turf team, tim za tajne i ostale događaje te tim od 5 ljudi koji bi nove ljude podučavali pravilima i načinima rada organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pomogao bih novim ljudima zajedno sa timom za to kako bih oni bili bolji prvo ljudi pa onda članovi organizacije.
Pošto sam velik pozitivac smanjio bih toxicnost na minimum i ne bih podrzavao bilo kakvu vrstu nasilja(bilo verbalno,nacionalno,rasisticko, itd.)
Ugodan dan i sve najbolje!
1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: gmt+1
4. Prosjek online po danu: 4 do 8h
5. Vaš Discord: .djura.
6. Vaše ingame ime: Mihael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne informacije
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim biti lider kako bih se okušao i u tome da vidim kako je upravljati organizacijom.
Mislim da bih se dobro snašao na tom mjestu jer sam u dosta organizacija bio u High Commandi te znam kako rukovati grupom od više ljudi.
Već imam određene ljude koji bi mi bili zamjenici i imam pouzdanja u njih.
Posjedujem grupu od velikog broja ljudi koje bih raspodjelio po timovima: Graffit team, Turf team, tim za tajne i ostale događaje te tim od 5 ljudi koji bi nove ljude podučavali pravilima i načinima rada organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pomogao bih novim ljudima zajedno sa timom za to kako bih oni bili bolji prvo ljudi pa onda članovi organizacije.
Pošto sam velik pozitivac smanjio bih toxicnost na minimum i ne bih podrzavao bilo kakvu vrstu nasilja(bilo verbalno,nacionalno,rasisticko, itd.)
Ugodan dan i sve najbolje!